Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for 16 7 2022 Park Kronenburg Jan Willem de Venster 116 7 2022 Park Kronenburg Jan Willem de Venster 1

Park Kronenburg

Placeholder for Park Kronenburg wit 44Park Kronenburg wit 44
Mapbox locatie afbeelding

Het nieuwe festival in het meest iconische park van de stad. Verwacht een prachtig elektronisch (live)programma, toffe acts en dj’s op een van de mooiste locaties van de stad. Het festival in het Kronenburgerpark wordt mogelijk gemaakt door Subcultuur, PAAK, Bijsmaak en Hubert.

‘Op zoek naar geluk in Kronenburgerpark’. Het park waar liederen over zijn geschreven. Beroemd om de zonnige dagen in het gras en vroeger berucht om het duister. Op de grote ronde weide, in lijn met de de leeuw en de kruittoren wacht een podium vol nieuwe avonturen. Na het droomdebuut van vorig jaar wordt Park Kronenburg opnieuw hét toevluchtsoord voor muziek-, gezelligheid- en dansliefhebbers. Een samensmelting voor iedereen met een grote liefde voor (nacht)cultuur, elektronische pop en dansmuziek, cross-overs en excentrieke live optredens.

Overdag ontspannen en toegankelijk genieten in de groene stadsoase onder het genot van drank en heel veel eten. Vanaf de schemer is het elke avond feest tussen de bomen. Dit jaar is er zelfs nog meer te beleven. Samen met Open Source Radio komt er een muzikaal ontmoetingspunt. Onder aan de Kruittoren komt een speciaalbier terras en o.a. een pop-up skate park.

Ga die wereld in.

Lees meerLees minder

Programma Park Kronenburg

2 optredens

Filteren

Login
Bekijk winkelwagen