Placeholder for Maandag 4dfen2019 Hanenkamp CA1 8385Maandag 4dfen2019 Hanenkamp CA1 8385

Nu al ontdekken wat volgend jaar op Lowlands te zien is? Voor de echte muziekliefhebbers zijn er genoeg pareltjes te ontdekken. Houd je van rock, pop, indie, metal, singer-songwriter, stoner, jazz, garage, punk, folk, americana of rock 'n roll? Houd dan dit thema in de gaten met de beste selectie van wat Vierdaagsefeesten voor jou te bieden heeft en ga op ontdekkingstocht!

Vierdaagsefeesten wordt steeds bekender als de plek waar je niet alleen grote namen vindt, maar ook geweldige nieuwe ontdekkingen. Zo stond Navarone hier jarenlang op Plein ’44 en Suzanne & Freek bij Credible, lang voordat het grote publiek ze leerde kennen!

Valkhof Festival is één van de locaties waar je artiesten vóór hun doorbraak kunt spotten. De afgelopen jaren waren artiesten als Ben Howard, Caribou en Fontaines D.C. er te zien voor ze doorgroeiden naar de grootste podia van Nederland.

In de Stevenskerk en Sint Jacobskapel vind je bijzondere, verstilde concerten van gerenommeerde artiesten. Hier heb je wel een entreeticket voor nodig.

Ook bij Smaakmarkt, De Kaaij, Ramblas, Koningsplein, Samson en Plein ‘44 is genoeg geweldige muziek te ontdekken.

Zet je oren, ogen en hart wijd open en geniet!

Lees meerLees minder

Programma I love music

zondag 17 juli, 21:30
Placeholder for THUMB HEADER 17THUMB HEADER 17
maandag 18 juli, 23:30
Placeholder for Derekbremner com 1189 USEDerekbremner com 1189 USE
27 optredens
maandag 18 juli, 20:00
Placeholder for Primaat Kleinere FilePrimaat Kleinere File

Updates

Filteren