Vierdaagsefeesten
12-18 juli 2025nijmegen
Placeholder for 16 07 2019 Bloemenregen De Kaaij Jan Willem de Venster 616 07 2019 Bloemenregen De Kaaij Jan Willem de Venster 6

Wie zijn wij

Met veel plezier organiseren wij jaarlijks het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. We zijn een klein, jong en fris team, onder leiding van een directeur-bestuurder. Het team wordt jaarlijks versterkt door een aantal projectteamleden.

Sticht­ing Vier­daagse­feesten is onderdeel van ACBN Even­e­menten­bu­reau Nijmegen. Benieuwd wat wij naast Vier­daagse­feesten nog meer organ­is­eren en wat we voor jou kun­nen beteke­nen? Neem een kijk­je op de site!

Aanmelden artiesten & ondernemers

Wil je spelen op de Vierdaagsefeesten of een plekje voor jouw onderneming? Kijk dan hier.

Stu­ur­groepen

Waarde­volle stu­ur­groepen met omwo­nen­den en onderne­mers komen een paar keer per jaar samen om te prat­en over de ontwik­kelin­gen en vernieuwin­gen van de Vier­daagse­feesten. Dat lev­ert waarde­volle feed­back en kri­tis­che kant­tekenin­gen op die we zo veel mogelijk ter harte nemen. Woon je in de bin­nen­stad of heb je er een hore­ca-onderne­m­ing en wil je graag uitgen­odigd wor­den voor deze bijeenkom­sten? Mail ons!

Vierdaagsefeesten Team

Raad van Toezicht

Placeholder for ReneRene

René Penning de Vries

Voorzitter Raad van Toezicht
Placeholder for Ina paarsIna paars

Ina Hol

Raad van Toezicht
Placeholder for TimoTimo

Timo Arts

Raad van Toezicht
Placeholder for Geert groenGeert groen

Geert Rutten

Raad van Toezicht
Placeholder for Monique paarsMonique paars

Monique Delsink

Raad van Toezicht
Login
Bekijk winkelwagen