Onze ambitie

Vierdaagsefeesten. Een vrij, toegankelijk en waardevol evenement voor de generaties van nu en straks

Vierdaagsefeesten is levenslust, gedeelde kennis en een enorm enthousiasme. Wij weten hoe je anderhalf miljoen mensen verbindt en samen laat stralen – hoe je met elkaar een evenement maakt dat ertoe doet. Vierdaagsefeesten is allang veel meer dan een feest… Door onze omvang alleen hebben we al een grote impact op onze omgeving. Die verantwoordelijkheid nemen we. En we kijken verder. Onze kracht als groot platform zetten we in voor iedereen: jong en oud, mensen met en zonder beperking, mensen vanuit alle mogelijke culturen en leefomstandigheden. Zo dragen we bij aan een vitale maatschappij.

Vierdaagsefeesten gaat daarmee niet alleen over stappen, maar ook over steeds nieuwe stappen zetten. Dat doen we door nieuwe manieren van ontmoeten en samenwerken te verkennen, met organisaties en bedrijven die hun expertise willen delen – en die bezoekers nieuwe ervaringen laten opdoen. Zo bouwen we verder aan vrije, duurzame, vernieuwende Vierdaagsefeesten. En daarmee beperken we ons niet tot die zeven dagen in de zomer. Ook voor en na het evenement en door het jaar heen vertellen we verhalen en verkennen we samenwerkingen die bijdragen aan unieke ervaringen en waardevolle ontmoetingen. Nu en in de toekomst.

Onze ambitie

In 2022 ervaren 1,7 miljoen mensen dankzij Vierdaagsefeesten een ongeëvenaard gevoel van vitaliteit. Een atmosfeer en omgeving die maken dat ze openstaan voor nieuwe ervaringen; de ruimte voelen om te genieten, zichzelf te zijn en het beste van zichzelf te laten zien. Bezoekers, betrokkenen, organisaties en bedrijven vieren zo met elkaar het leven van vandaag en morgen. Party into the future!