Placeholder for 18 07 2018 Festival op t Eiland Willie Kerkhof 14818 07 2018 Festival op t Eiland Willie Kerkhof 148

Even de rust en ruimte opzoeken? Concerten op bijzondere locaties? Je nieuwsgierigheid prikkelen? Theater en dans? Of zelf actief aan de slag? Met dit thema kiezen we uit het enorme programma de fijnste parels voor je uit.

Laad je lichaam en geest weer helemaal op met deze speciale items uit het Vierdaagsefeestenprogramma. Geniet van theater, lezingen en workshops met je voeten in het zand bij Festival op 't Eiland, strijk neer onder de Waalbrug bij De Kaaij of bezoek de Smaakmarkt. Geniet in de Stevenskerk van lezingen van de bieb, of abseil er van de toren. Duik parkeergarage Kelfkensbos in voor een klassiek concert of laat je verrassen door een van de andere programma-items met het thema 'Vierdieping'. Ook heel veel te doen voor kids én het festivalbandjesprogramma van de Vierdaagsfeesten biedt ook genoeg verdiepend materiaal: een ballenbakdiscocaravan, Ijskoude kunst in de museumkelder, het reuzenrad, unieke games, Vera virgin’s greatest bingo show, verleg je grenzen bij Roesologie en ga naar het mini-theater van Naaistreek. Hiervoor heb je een bandje nodig voor een tientje, waarmee je ook overal gratis naar de wc kunt. De bandjes gaan hard, dus koop ze hier nog snel!

Lees meerLees minder

Programma Verdieping

72 optredens
zaterdag 16 juli, 16:00
Placeholder for 16 07 2019 Bloemenregen De Kaaij Jan Willem de Venster 1316 07 2019 Bloemenregen De Kaaij Jan Willem de Venster 13

Updates

Filteren