Placeholder for 17 07 2019 Hertogplein Jan Willem de Venster 817 07 2019 Hertogplein Jan Willem de Venster 8

Roze Woensdag is méér dan een groot feest alleen. Op Roze Woensdag vieren we onze vrijheden, maar staan we ook stil bij de verbetering op het gebied van de maatschappelijke en wettelijke acceptatie van de LHBTI+ gemeenschap. Daarom is er naast party extravaganza met dragqueens, dragkings en dansers, ook ruimte voor serieuzer programma.

Overdag loopt de route van de Vierdaagse door het centrum van de stad, en moedigen we de lopers aan. De dresscode van onze Roze Woensdag is inmiddels massaal overgenomen door de Vierdaagselopers, dus ook hen zie je veelal pretty in pink of met regenboogkleuren. Op de Smaakmarkt, bij Kelfkenbos Festival, het Hertogplein, bij Credible, De Regenboog, Smaakmarkt, het Faberplein en Groots in de Grotestraat zijn dé places to be om in je prachtigste Roze Woensdag-outfit te feesten en de lopers toe te juichen. Of loop mee met de Pride Walk door het centrum van de stad!

Bekijk daarnaast ook de overige programma-onderdelen van Roze Woensdag, georganiseerd door de LHBTI+-gemeenschap, zoals Roze Woensdag Jong!, speciaal voor jongeren. Of vind deze dag op jouw favoriete feestlocatie nét even een diversere vertegenwoordiging op het podium, of het nu gaat om gender, afkomst of wat dan ook. De Vierdaagsefeesten zijn er voor iedereen, en dat dragen we vandaag graag extra uit!

Meer over Roze Woensdag

Lees meerLees minder
Mediapartner:
Placeholder for Roze Woensdag logo witRoze Woensdag logo wit

Programma Roze Woensdag

27 optredens

Updates

Filteren