Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Nieuw: Vierdaagsefeesten festivalbandje!

Placeholder for Pols Linda liggend vierdefeestenvriendenPols Linda liggend vierdefeestenvrienden

Geplaatst: 07 juni 2022, 15:00 uur

Let op: dit is het nieuws­bericht van 2022. Voor het pro­gram­ma van fes­ti­val­band­jes 2023, kijk hier.

Voor de echte feestgangers is er nu het Vier­daagse­feesten fes­ti­val­band­je. Met dit pols­band­je heb je voor maar een tien­t­je elke dag exclusieve toe­gang tot een leuke extra én kun je zon­der te betal­en door­lopen bij de toiletten*.

Waarom het festivalbandje?

Speciaal voor trouwe Vierdaagsefeestenbezoekers die meerdere dagen komen, bieden we graag iets extra’s. We hebben hen gevraagd waar we ze blij mee kunnen maken, en daar kwamen twee wensen uit naar voren: een speciale extra beleving én niet steeds apart afrekenen bij de wc’s. Met het polsbandje loop je dus overal door bij alle buitentoiletten zonder te betalen.

Met een festivalbandje kun je niet van één, maar van 7 extra programma’s genieten tijdens de Vierdaagsefeesten. Elke dag hebben we een andere verrassing voor je in petto, van 15:00 tot 00:00 uur, steeds op een andere locatie in de stad. Van ballenbakdiscocaravan tot ijskoude kunstbeleving en van dragqueenbingoshow tot roesologisch ritueel: laat je verrassen en dompel je onder in een extra feestervaring!

Placeholder for Pols Liggend bandjevierdefeesten smaakmarktPols Liggend bandjevierdefeesten smaakmarkt

Hoe kom je aan een polsbandje?

De pols­band­jes zijn voor € 10 te bestellen via de web­shop. Let op: in beperk­te oplage verkri­jg­baar, op = op! Je kan het band­je dan ophalen bij onze mer­chan­dise stand in de Burcht­straat, deze heeft de vol­gende openingstijden:

Daar­naast kun je het fes­ti­val­band­je nu ophalen bij Kelfkens­bos Fes­ti­val (de bar op de kop van het plein) en bij de Plees to Be bij Valkhof Fes­ti­val.


Een­maal omgedaan gaat de sluit­ing van het band­je niet meer los, het band­je is dus niet over­draag­baar en houd je de hele week lang om. Het ultieme fes­ti­val­gevoel! Onze medew­erk­ers hebben het recht om je sluit­ing strakker aan te trekken.

Waar is het band­je over­al geldig?

*Alle buiten­toi­let­ten die door de Vier­daagse­feesten wor­den geplaatst op het fes­ti­val­ter­rein doen automa­tisch mee, bij alle podia, zeven dagen lang. De leuke extra’s vind je ver­spreid over de stad, elke dag op een andere locatie. Je vin­dt hier het pro­gram­ma van deze extra’s.

Placeholder for Pols Linda liggend vriendenPols Linda liggend vrienden

Vriendenprogramma

Ben jij een echte gangmaker en draag je de Vierdaagsefeesten en warm hart toe? Word dan vanaf 36 euro onze Vriend! Dat is maar 3 euro per maand! Je krijgt dan niet alleen een polsbandje, maar draagt ook extra bij aan onze ambities op het gebied van duurzaamheid en inclusie. Bovendien krijg je op vertoon van je vriendenbandje 10% korting bij onze merchandisestand op de Vierdaagsefeesten. Er gaat 5% van de opbrengst van het vriendenprogramma naar Stichting Vincentius, een Nijmeegse vrijwilligersorganisatie die zich inzet om armoede en eenzaamheid te verzachten en gezondheid te bevorderen.

Wordt de Vier­daagse­feesten dan betaald?

Née, wij zijn er ontzettend trots op dat wij zo’n uit­ge­breid en gratis pro­gram­ma aan­bieden, van meer dan 1000 acts op ruim 40 podia. Dat willen we heel graag zo houden! Dit jaar lanceren we als pilot 10.000 van deze fes­ti­val­band­jes. Wan­neer dat suc­cesvol blijkt en smaakt naar meer, betekent dit dat we er op ter­mi­jn extra inkom­sten aan over­houden. Daarmee wordt onze begrot­ing, die deels afhanke­lijk is van spon­sor­bi­j­dra­gen, wat min­der kwets­baar en weten we zek­er dat we het groot­ste even­e­ment van Ned­er­land gratis kun­nen bli­jven organiseren!

Merchandise
Login
Bekijk winkelwagen