13-19 juli 2024Nijmegen
Group

Populaire polsbandjes Vierdaagsefeesten nu verkrijgbaar

Placeholder for WebsiteWebsite

Geplaatst: 15 juli 2023, 10:50 uur

Na een suc­cesvolle eerste edi­tie zijn er nu ander­half keer zo veel verkri­jg­baar: Vier­daagse­feesten fes­ti­val­band­jes. Van 15 juli tot en met 21 juli kun je samen met 24.999 andere bezoek­ers geni­eten van de voorde­len die deze pols­band­jes met zich mee­bren­gen: zeven dagen lang gratis toe­gang tot de toi­let­ten en elke dag een ander exclusief pro­gram­ma. Wil je jouw favori­ete fes­ti­val extra onder­s­te­unen? Word dan Vriend en ont­vang een vrien­den­band­je!

We zijn over de helft van de week, dus de pri­js van de band­jes is ver­laagd naar € 6,50.

LETOP: Je hebt met je band­je geen voor­rang in de rij! Bij som­mige toi­let­ten zijn wel aparte rijen gemaakt, maar op de meeste plekken moet je gewoon op je beurt wacht­en. De doorstroom van de rijen gaat wel een stuk sneller nu veel mensen een hand­ig band­je hebben.

Pols­band­jes van De 4Daagse zijn niet geldig bij de Vier­daagse­feesten: dit zijn twee ver­schil­lende organ­isaties. Bij De 4Daagse betaal je via je inschri­jfgeld voor de faciliteit­en, wij houden de Vier­daagse­feesten graag gratis.

Waar kun je je band­je ophalen?

Je band­je kun je vanaf nu met je QR-code (check je spam­box als je m niet hebt ont­van­gen) ophalen bij alle buiten­toi­let­ten van de Vier­daagse­feesten. Ook bij onze mer­chan­dis­e­s­tand in de Burcht­straat (tot 23u) en bij de City­s­tore op de Grote Markt (tot 20u) kun je je band­je ophalen.

Twee soorten bandjes

Er zijn dus twee soorten bandjes: een festivalbandje kost 10 euro en een vriendenbandje 36 euro. Het Vriendenbandje heeft dezelfde voordelen – toegang tot de toiletten en extra programma – en biedt daarnaast 10% korting op de merchandise. Dit bandje is er voor iedereen die de Vierdaagsefeesten een warm hart toedraagt en die wil bijdragen aan onze ambities op het gebied van duurzaamheid en inclusie. Bovendien gaat 5% van de opbrengst van het Vriendenprogramma naar Gelukkige Groentes, ons goede doel van 2023.

Placeholder for 18 7 2022 Polsbandjes Marcel Krijgsman 218 7 2022 Polsbandjes Marcel Krijgsman 2

Ver­dubbel­ing aan­tal toiletten

De band­jes zijn geldig bij alle toi­let­ten bij alle podia, of je nu naar Matrixx at the Park, Stad­sei­land Stek of de Ram­blas gaat. Ook vind je vol­doende toi­let­ten tussen de podia in, zoals bijvoor­beeld tegen­over het Cen­traal Sta­tion. Op een flink aan­tal locaties wordt dit jaar toi­let­ten bijge­plaatst. Daar­naast doen er nu ook een aan­tal herken­bare bin­nen­lo­caties mee aan het pols­band­jessys­teem. Samen betekent dit een ver­dubbel­ing van het aan­tal beschik­bare toi­let­ten! Boven­di­en ver­drievoudigt het aan­tal min­der­validetoi­let­ten, je vin­dt ze op de plat­te­grond. Hoe meer mensen een pols­band­je gebruiken, hoe sneller de doorstroom bij de ingang van de toi­let­ten: je hoeft dan niet meer af te reke­nen maar kunt snel je band­je lat­en zien. Wel moet je nog steeds op je beurt wacht­en, je hebt geen voor­rang in de rij.

Naast alle buitenlocaties loop je op deze binnenlocaties gratis door met je bandje.

  • De Bieb, Club Novia, Stretto, Bar 2, Drie gezusters, Ski Hut (Molenstraat) (tot 02:00 's nachts)
  • Freddy’s, Sjors en Sjimmie, De Opera, Thibeau (Koningsplein)
  • PAAK, Bloemerbar, De Gezelligheid, Terra Rossa (Bloemerstraat)
  • Credible, Café Royal (Hertogstraat)
  • De Waagh (Grote Markt)
  • LUX (Mariënburgplein)
  • De Regenboog (Van Welderenstraat)
  • Broodje Horeca (Mariënburgsestraat)

Pols­band­je­spro­gram­ma

Met een fes­ti­val­band­je of vrien­den­band­je heb je, naast toe­gang tot de toi­let­ten, ook dagelijks toe­gang tot een exclusief extra pro­gram­ma, steeds van 14.0022.00 uur, op een andere locatie in de stad. Geni­et van:

Placeholder for TUIG TattooshopTUIG Tattooshop

ZA – TUIG TIJDELIJKE TATTOO SHOP @ Valkhof Festival

Een tijdelijke tattoo? Met huidvriendelijke stiften tekenen de tatoeëerders, kunstenaars en illustratoren van TUIG Tattooshop het kunstwerk waar jij tijdens de Feesten mee straalt.

ZO – ZAKLOPEN MET NAAISTREEK @ Park Kronenburg

Test je springvermogen en ga de strijd met elkaar in een wedstrijdje zaklopen op z’n Naaistreeks: vol glitter en glamour. Wie springt eruit? Zowel de winnaar als de verliezer gaan er met een prijs vandoor.

Placeholder for Larsde NijsLarsde Nijs
Placeholder for Bonjour petanque De SchoenfabriekBonjour petanque De Schoenfabriek

MA – THEATRAAL JEU DES BOULES @ Stadseiland Stek

Jeu des Boules, hoe moet dat eigenlijk? Monsieur Croque en monsieur Poulet nemen je mee op een potje ouderwetse Jeu des boules. Met een afzetlint, hark, en in het frans met handen en voeten.

DI – BELEEF DE BASTEI IN 3D @Bastei

Raak letterlijk het verleden aan in de schatkamer van de Nijmeegse natuur en historie: bezoek het amfitheater van de Bastei voor een korte 3D-film en neem een kijkje bij de expositie ‘Buurtsuper’.

Placeholder for William Moore De Bastei BuurtsuperWilliam Moore De Bastei Buurtsuper
Placeholder for 20 7 2022 Polsbandjesprogramma Marcel Krijgsman 320 7 2022 Polsbandjesprogramma Marcel Krijgsman 3

WO – PINK PUBQUIZ @ Burchtstraat

Vera Virgin en haar entertainer vinden hun weg terug naar Nijmegen om je te voorzien van een schitterend en glitterend optreden. Dit keer geen bingo, maar stroop je mouwen maar op, want een wedstrijdje wordt het zeker in de caravan!

DO – WORLD’S SMALLEST ESCAPE ROOM @ Mariënburgplein

Hoe snel ontsnap jij? In deze kleinste escape room ter wereld mag je het binnen 30 seconden proberen. Druk op de rode knop en de tijd gaat in!

Placeholder for Acts worlds smallest escape Jelle de BruijnActs worlds smallest escape Jelle de Bruijn
Placeholder for Distortions in spacetime hull 2k 24Distortions in spacetime hull 2k 24

VR – INTO THE BLACK HOLE @ Valkhof Museum

Het eind van de mooiste week van het jaar is in zicht, de kater wacht, het zwarte gat nadert. Het Valkhof Museum geeft toepasselijk de primeur van hun nieuwe expositie ‘Into The Black Hole’. Aanschouw en ervaar!

Bestel nu je bandje!

De pols­band­jes zijn vanaf nu te bestellen in onze web­shop. Je haalt ze met je QR-code op tij­dens de Feesten bij alle buiten­toi­let­ten, bij de mer­chan­dis­e­s­tand in de Burcht­straat en bij de City­S­tore op de Grote Markt. De band­jes zijn er in beperk­te oplage, en zo lang de voor­raad strekt. 

Merchandise
Login
Bekijk winkelwagen