16-22 juli 2022nijmegen

Vrienden

Placeholder for 16 07 2019 Wintersoord Jan Willem de Venster 1 uitsnede16 07 2019 Wintersoord Jan Willem de Venster 1 uitsnede

Echte vrienden kun je nooit genoeg hebben! En dat geldt ook voor de Vierdaagsefeesten. Draag jij de mooiste 7 dagen van het jaar een warm hart toe, en wil je graag bijdragen aan onze ambities op het gebied van duurzaamheid en inclusie? Word dan nu Vriend van de feesten!

Wat betekent Vriend worden?

Je bent het eerste jaar al voor 3 euro per maand onze Vriend! Met de opbrengst van het vriendenprogramma werken we aan onze doelstelling om klimaatneutraal te worden. Ook zorgen we ervoor dat de Vierdaagsefeesten toegankelijk zijn voor iedereen, ook voor bijvoorbeeld mensen met een kleinere portemonnee of een beperking in welke zin dan ook.

Dit jaar gaat 5% van de opbrengst van het vriendenprogramma naar Stichting Vincentius, een Nijmeegse vrijwilligersorganisatie die zich inzet om armoede en eenzaamheid te verzachten en gezondheid te bevorderen. Zij zijn de hele week met een stand op de Burchtstraat aanwezig en kunnen je meer informatie geven over al hun projecten en activiteiten.

Het liefst worden wij Vrienden voor het leven. Daarom zullen we, nadat je dit jaar Vriend bent geworden, je eenmalig vragen of je ook volgend jaar onze Vriend wilt blijven.

Placeholder for Pols Liggend vrienden smaakmarktPols Liggend vrienden smaakmarkt

Wat kan ik met mijn Vriendenbandje?

Met jouw gouden polsbandje heb je dezelfde voordelen als een ‘regulier’ festivalbandje, namelijk elke dag exclusieve toegang tot een leuke extra én zonder te betalen doorlopen bij de toiletten.* Bovendien krijg je op vertoon van je bandje 10% korting bij onze merchandisestand op de Vierdaagsefeesten. Die vind je aan het einde van de Burchtstraat, op de hoek bij Kelfkensbos.

Elke dag van de Vierdaagsefeesten (16 t/m 22 juli) hebben we een andere verrassing voor je in petto, van 15:00 tot 00:00 uur, steeds op een andere locatie in de stad. Van ballenbakdiscocaravan tot ijskoude kunstbeleving en van dragqueenbingoshow tot roesologisch ritueel: laat je verrassen en dompel je onder in een extra feestervaring!

*Alle buitentoiletten die door de Vierdaagsefeesten worden geplaatst op het festivalterrein doen automatisch mee, bij alle podia, zeven dagen lang. Je steekt je pols met je vriendenbandje omhoog en loopt door zonder te betalen!

Hoe word ik Vriend?

Dat regel je eenvoudig en snel via onze webshop. Hier koop je jouw Vriendenbandje voor 36 euro en kan je eventueel nog een extra bedrag naar eigen keuze toevoegen.

Na je aankoop ontvang je een ticket waarmee je je Vriendenbandje op verschillende locaties kan ophalen. Op donderdag 14 en vrijdag 15 juli is het bandje af te halen op diverse locaties in de stad zoals onder meer:

Vanaf zaterdag 16 juli ga je langs onze merchandisestand aan het einde van de Burchtstraat, op de hoek van Kelfkensbos. Vergeet je ticket niet mee te nemen. Tegen verzendkosten kun je het bandje ook vooraf thuis laten bezorgen. Eenmaal omgedaan gaat de sluiting van het bandje niet meer los, het bandje is dus niet overdraagbaar en houd je de hele week lang om. Het ultieme festivalgevoel! Onze medewerkers hebben het recht om je sluiting strakker aan te trekken.

Voor meer informatie of vragen over jouw vriendschap neem je contact met ons op via vrienden@vierdaagsefeesten.nl of 024-3233163.