15-21 juli 2023nijmegen
Group

Vrienden

Placeholder for 16 07 2019 Wintersoord Jan Willem de Venster 1 uitsnede16 07 2019 Wintersoord Jan Willem de Venster 1 uitsnede

Echte vrienden kun je nooit genoeg hebben! En dat geldt ook voor de Vierdaagsefeesten. Draag jij de mooiste 7 dagen van het jaar een warm hart toe, en wil je graag bijdragen aan onze ambities op het gebied van duurzaamheid en inclusie? Word dan nu Vriend van de feesten!

Wat betekent Vriend worden?

Je bent het eerste jaar al voor 3 euro per maand onze Vriend! Met de opbrengst van het vrien­den­pro­gram­ma werken we aan onze doel­stelling om kli­maat­neu­traal te wor­den. Ook zor­gen we ervoor dat de Vier­daagse­feesten toe­ganke­lijk zijn voor iedereen, ook voor bijvoor­beeld mensen met een kleinere porte­mon­nee of een beperk­ing in welke zin dan ook.

Dit jaar gaat 5% van de opbrengst van het vrien­den­pro­gram­ma naar Sticht­ing Vin­cen­tius, een Nijmeegse vri­jwilliger­sor­gan­isatie die zich inzet om armoede en een­za­amheid te verzacht­en en gezond­heid te bevorderen. Zij zijn de hele week met een stand op de Burcht­straat aan­wezig en kun­nen je meer infor­matie geven over al hun pro­jecten en activiteiten. 

Het lief­st wor­den wij Vrien­den voor het lev­en. Daarom zullen we, nadat je dit jaar Vriend bent gewor­den, je een­ma­lig vra­gen of je ook vol­gend jaar onze Vriend wilt blijven.

Placeholder for Pols Liggend vrienden smaakmarktPols Liggend vrienden smaakmarkt

Wat kan ik met mijn Vriendenbandje?

Met jouw gouden polsbandje heb je dezelfde voordelen als een ‘regulier’ festivalbandje, namelijk elke dag exclusieve toegang tot een leuke extra én zonder te betalen doorlopen bij de toiletten.* Bovendien krijg je op vertoon van je bandje 10% korting bij onze merchandisestand op de Vierdaagsefeesten. Die vind je aan het einde van de Burchtstraat, op de hoek bij Kelfkensbos.

Elke dag van de Vierdaagsefeesten (16 t/m 22 juli) hebben we een andere verrassing voor je in petto, van 15:00 tot 00:00 uur, steeds op een andere locatie in de stad. Van ballenbakdiscocaravan tot ijskoude kunstbeleving en van dragqueenbingoshow tot roesologisch ritueel: laat je verrassen en dompel je onder in een extra feestervaring!

*Alle buitentoiletten die door de Vierdaagsefeesten worden geplaatst op het festivalterrein doen automatisch mee, bij alle podia, zeven dagen lang. Je steekt je pols met je vriendenbandje omhoog en loopt door zonder te betalen!

Hoe word ik Vriend?

Dat regel je een­voudig en snel via onze web­shop. Hier koop je jouw Vrien­den­band­je voor 36 euro en kan je eventueel nog een extra bedrag naar eigen keuze toevoegen. 

Na je aankoop ont­vang je een tick­et waarmee je je Vrien­den­band­je op ver­schil­lende locaties kan ophalen. Op don­derdag 14 en vri­jdag 15 juli is het band­je af te halen op diverse locaties in de stad zoals onder meer:

Vanaf zater­dag 16 juli ga je langs onze mer­chan­dis­e­s­tand aan het einde van de Burcht­straat, op de hoek van Kelfkens­bos. Vergeet je tick­et niet mee te nemen. Tegen verzend­kosten kun je het band­je ook vooraf thuis lat­en bezor­gen. Een­maal omgedaan gaat de sluit­ing van het band­je niet meer los, het band­je is dus niet over­draag­baar en houd je de hele week lang om. Het ultieme fes­ti­val­gevoel! Onze medew­erk­ers hebben het recht om je sluit­ing strakker aan te trekken.

Voor meer infor­matie of vra­gen over jouw vriend­schap neem je con­tact met ons op via vrienden@​vierdaagsefeesten.​nl of 024 – 3233163.