Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Joost Wander (presented by DTMusicAgency)

Placeholder for Joost Wander 2Joost Wander 2

Biografie(lang):

Joost Wander is een opkomend singer-songwriter van Nederlandse bodem. ''Uptempo Nederpop gecombineerd met wereldmuziek'', omschrijft hij zelf. Met zijn eigen werk en zijn knallende covers speelt Joost, solo en met band, door heel Nederland.

In 2016 bracht hij zijn EP Losse Flodders uit. ’’Losse Flodders is dromerig, afwisselend, zonnig en een remedie tegen een pesthumeur’’, aldus Jaap Koper (Alternative FM). Daarna won hij op 26 augustus 2017 de publieksprijs van de Sena Grote Prijs van Rotterdam, maar sinds hij heeft getekend bij P&D art & artists gaat zijn carrière pas echt als een speer.

In juni 2018 bracht hij zijn nieuwe EP Scherp Schieten op feestelijke manier uit. Op deze EP staat onder andere de single 'Geldmachine' die hij in samenwerking met het Haarlemse rapduo Dos Hermanos heeft uitgebracht.

Met deze singel won hij samen met Dos Hermanos de elevator pitch van 3FM DJ Kevin van Arnhem. Daarnaast staat het duet '2 stappen terug' met de Belgische zangeres Kirstie Dialegria ook op de plaat.

Hij heeft al mogen openen voor Xander de Buisonjé op Spijkenisse live, en heeft hij al op verschillende grote festivals het hoofdpodium mogen delen met namen als Bløf, Danny Vera, The Kik, Handsome Poets en Heavn

Locatie & podium

Placeholder for Ramblas logo witRamblas logo wit

Ramblas

Onvergetelijke en ontspannen momenten beleef je tijdens de Vierdaagsefeesten op de Van Schaeck…

Login
Bekijk winkelwagen