Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Vierdaagsefeestenbier van nieuw collectief De Nijmeegse Brouwers

Placeholder for Bierpresentatie collectief Mathijs Hanenkamp 7Bierpresentatie collectief Mathijs Hanenkamp 7

Geplaatst: 30 juni 2021, 15:50 uur

De smaak van de Vier­daagse­feesten vol­gens Brouw­er­ij De Hemel: een ste­vige weizen

Ook al gaan de Vier­daagse­feesten dit jaar niet door, je kunt toch de sfeer proeven van de feesten in de derde week van juli. Zelfs let­ter­lijk: de smaak van de Vier­daagse­feesten in een spe­ci­aal biert­je!

We zijn hier­voor een samen­werk­ing aange­gaan met niet zomaar één brouw­er­ij, maar met álle grote Nijmeegse brouw­er­i­jen: Oer­soep, Brouw­er­ij Man­nen­pap, Brouw­toren, Nev­el Wild Ales en Brouw­er­ij De Hemel. Zij vereni­gen zich hier­voor in het col­lec­tief De Nijmeegse Brouw­ers. De wil om te samen­werken was er al, en dit is de per­fecte aan­lei­d­ing om te starten met het eerste geza­men­lijke project. 

Elk jaar gaat één van de aanges­loten brouw­ers aan de slag om een lim­it­ed edi­tion te mak­en van een uniek biert­je dat zow­el ken­merk­end is voor de brouw­er als voor de feesten. Deze is ver­vol­gens alleen verkri­jg­baar in de derde week van juli. Het begin van een mooie tra­di­tie die per­fect past bij de doel­stellin­gen van de Vier­daagse­feesten: steeds meer duurza­am en lokaal eten en drinken!

Aan Brouwerij De Hemel de eer om het spits af te bijten. De smaak van de Vierdaagsefeesten volgens Brouwerij De Hemel: een stevige weizen met 6% alcohol, fijn doordrinkbaar met een licht bittertje, voor dat rijke zomerse gevoel.

Het biertje zal vanaf zaterdag 17 juli 2021 verkrijgbaar zijn, van de tap of in fles!

UPDATE: De limited edition Vierdaagsefeestenbier 2021 kan niet meer besteld worden door horeca en winkeliers, alle voorraad is besproken.

Placeholder for JWB00373 2JWB00373 2

Op het terras en aan de bar

Strijk vanaf zaterdag 17 juli (zo lang de voorraad strekt) neer in het centrum op het Koningsplein (Café de Deut, Café de Opera), Plein ’44 (Doppio, Proeflokaal Bregje), aan de Grote Markt (In de Blaauwe Hand, Café Daen, Hotel Karel),in de Houtstraat (Café Samson, Café Wunderkammer, Holt) of bij Restaurant De Hemel, Van Ouds, Arsenaal 1824, Bar Socio, Black Fox of Le Café.

Ook is het biertje verkrijgbaar in Doornroosje en de concerten van X Valkhof Festival in Openluchttheater De Goffert, bij Brouwtoren Proeflokaal, Hubert, De Meesterproef, Stoom en Café Piet Huisman.

Verkooplo­caties

Bij deze spe­ci­aalza­k­en kun je vanaf 17 juli en zo lang de voor­raad strekt terecht voor een mooi biert­je met etiket, prachtig om te geven of te krijgen! 

In Nijmegen Cen­trum koop je het Vier­daagse­feesten­biert­je bij Ver­sailles, de Bier­bri­gadier, Deli en Bier­huys d’n Vlegel.

Buiten het cen­trum kun je terecht bij Wijn­han­del In de Blauwe Druif, t Bier­men­neke en Dranken­spe­ci­aalza­ak Nijmegen aan de Molenweg.

Buiten Nijmegen is het verkri­jg­baar bij Nico de Witt Plus super­markt in Beek, Mitra in Bem­mel, Sli­j­ter­ij en wijn­han­del De Toog in Beunin­gen, Gall & Gall Driessen in Elst en Hore­ca de Lier in Puiflijk.

Pre­sen­tatie Vier­daagse­feesten­bier 2021, met spe­cial guests 4B2M, met hun nieuwe sin­gle Nijmegen (Have some fun)’. Bek­ijk ook de vide­o­re­portage van de Gelder­lan­der.

  • Placeholder for Bierpresentatie collectief Mathijs Hanenkamp 1Bierpresentatie collectief Mathijs Hanenkamp 1
  • Placeholder for Bierpresentatie 4b2m Mathijs Hanenkamp 10Bierpresentatie 4b2m Mathijs Hanenkamp 10
  • Placeholder for Bierpresentatie 4b2m Mathijs Hanenkamp 26Bierpresentatie 4b2m Mathijs Hanenkamp 26
  • Placeholder for Bierpresentatie 4b2m Mathijs Hanenkamp 27Bierpresentatie 4b2m Mathijs Hanenkamp 27
  • Placeholder for Bierpresentatie 4b2m Mathijs Hanenkamp 14Bierpresentatie 4b2m Mathijs Hanenkamp 14
  • Placeholder for Bierpresentatie collectief Mathijs Hanenkamp 6Bierpresentatie collectief Mathijs Hanenkamp 6
  • Placeholder for Bierpresentatie 4b2m Mathijs Hanenkamp 17Bierpresentatie 4b2m Mathijs Hanenkamp 17
Login
Bekijk winkelwagen