16-22 juli 2022nijmegen

Vierdaagsefeesten CityGame

Placeholder for 4 DF20 180720 JWB08812 24 DF20 180720 JWB08812 2

Geplaatst: 26 juni 2020, 15:32 uur

Ga aan de hand van clues en hints zelf op ontdekkingstocht door Nijmegen

Nu de Vierdaagsefeesten dit jaar niet doorgaan, geeft de organisatie toch graag een beetje kleur aan de derde week van juli in de vorm van een CityGame, ontwikkeld in samenwerking met Mystery Of The City. Ben je van 18 t/m 24 juli in het centrum van Nijmegen, laat je dan verrassen door deze CityGame en ga in duo’s of met je vrienden op ontdekkingstocht.

Hoe werkt het?
Aan de hand van clues en hints los je in de Vierdaagsefeesten CityGame quests, oftewel raadsels, over de Vierdaagsefeesten, de stad of een specifieke locatie in de stad. Elke dag van de week zijn er zes nieuwe quests op te lossen. Snelle puzzelaars gaan voor de dagwinst, voor bonuspunten en de grande finale in het weekklassement. Wil je het liever rustig aan doen? Maak er dan een langer uitje van en plof onderweg even neer op één van de Nijmeegse terrassen – mits er plek is natuurlijk.

Quests?
Hoe ziet zo’n quest er dan uit? Deze kan bijvoorbeeld verwijzen naar een locatie waar je de volgende clue kunt vinden: “Onder de brug, boven het zand. Whoah! Back to the island…” Die volgende quest kan er ook zo uit zien: III • I • VI • I • IV • VII • IV • III • IX • II • I. Als je dit omzet naar een telefoonnummer en dat belt, kom je weer verder in de CityGame.

Doe mee met de Vierdaagsefeesten CityGame, laat zien hoeveel kennis je hebt over de Vierdaagsefeesten en Nijmegen, speel tegen je vrienden en win!

Prijzen!
Hoe sneller je een raadsel oplost, hoe meer punten je verdient. Vraag je een hint op of doe je er lang over om een raadsel op te lossen, dan kost je dit punten. Elke dag wordt aan de 5 spelers of duo’s met de meeste punten een mooie prijs uitgereikt, zij zijn de dagwinnaars. Aan het eind van de week worden de 5 groepen met de hoogste score beloond met een prijs, zij zijn de groepswinnaars van de Vierdaagsefeesten CityGame. Aan het eind van de week zullen ook de 10 beste spelers/duo’s worden beloond, zij krijgen elk een prijs en worden bekroond tot de individuele winnaars van de Vierdaagefeesten CityGame.

Placeholder for IMG 20200623 210233IMG 20200623 210233

Er zijn fantastische prijzen te winnen met de Vierdaagsefeesten CityGame, zoals:

Speel samen met vrienden, familie of collega’s
Binnen de CityGame is er de mogelijkheid om groepen aan te maken. Creëer een groep en speel tegen elkaar binnen de groep of neem het samen op tegen andere groepen. Elke dag heb je een nieuwe kans om te winnen in het dag klassement. Naast dit dag klassement kan je het ook opnemen in het week klassement; wie er aan het eind van de Vierdaagsefeesten CityGame de meeste punten heeft, wint.

Klaar voor de start!
Reserveren is niet nodig en deelname is gratis. De CityGame start op zaterdag 18 juli, de dag waarop eigenlijk Vierdaagsefeesten zou starten.

Placeholder for City Game Logo 6 0 WhiteCity Game Logo 6 0 White

De citygame wordt mede mogelijk gemaakt door Mystery Of The City, de Ambassadorsclub van Vierdaagsefeesten, DAR en NXP.