Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Vierdaagsefeesten CityGame

Placeholder for 4 DF20 180720 JWB08812 24 DF20 180720 JWB08812 2

Geplaatst: 26 juni 2020, 15:32 uur

Ga aan de hand van clues en hints zelf op ont­dekkingstocht door Nijmegen

Nu de Vier­daagse­feesten dit jaar niet door­gaan, geeft de organ­isatie toch graag een beet­je kleur aan de derde week van juli in de vorm van een CityGame, ontwikkeld in samen­werk­ing met Mys­tery Of The City. Ben je van 18 t/​m 24 juli in het cen­trum van Nijmegen, laat je dan ver­rassen door deze CityGame en ga in duo’s of met je vrien­den op ontdekkingstocht.

Hoe werkt het?
Aan de hand van clues en hints los je in de Vier­daagse­feesten CityGame quests, oftewel raad­sels, over de Vier­daagse­feesten, de stad of een spec­i­fieke locatie in de stad. Elke dag van de week zijn er zes nieuwe quests op te lossen. Snelle puzze­laars gaan voor de dag­winst, voor bonus­pun­ten en de grande finale in het weekklasse­ment. Wil je het liev­er rustig aan doen? Maak er dan een langer uit­je van en plof onder­weg even neer op één van de Nijmeegse ter­rassen – mits er plek is natuurlijk.

Quests?
Hoe ziet zo’n quest er dan uit? Deze kan bijvoor­beeld ver­wi­jzen naar een locatie waar je de vol­gende clue kunt vin­den: Onder de brug, boven het zand. Whoah! Back to the island…” Die vol­gende quest kan er ook zo uit zien: III • I • VI • I • IVVIIIVIIIIXII • I. Als je dit omzet naar een tele­foon­num­mer en dat belt, kom je weer verder in de CityGame.

Doe mee met de Vier­daagse­feesten CityGame, laat zien hoeveel ken­nis je hebt over de Vier­daagse­feesten en Nijmegen, speel tegen je vrien­den en win!

Prijzen!
Hoe sneller je een raadsel oplost, hoe meer punten je verdient. Vraag je een hint op of doe je er lang over om een raadsel op te lossen, dan kost je dit punten. Elke dag wordt aan de 5 spelers of duo’s met de meeste punten een mooie prijs uitgereikt, zij zijn de dagwinnaars. Aan het eind van de week worden de 5 groepen met de hoogste score beloond met een prijs, zij zijn de groepswinnaars van de Vierdaagsefeesten CityGame. Aan het eind van de week zullen ook de 10 beste spelers/duo’s worden beloond, zij krijgen elk een prijs en worden bekroond tot de individuele winnaars van de Vierdaagefeesten CityGame.

Placeholder for IMG 20200623 210233IMG 20200623 210233

Er zijn fan­tastis­che pri­jzen te win­nen met de Vier­daagse­feesten CityGame, zoals:

Speel samen met vrien­den, fam­i­lie of collega’s
Bin­nen de CityGame is er de mogelijkheid om groepen aan te mak­en. Creëer een groep en speel tegen elka­ar bin­nen de groep of neem het samen op tegen andere groepen. Elke dag heb je een nieuwe kans om te win­nen in het dag klasse­ment. Naast dit dag klasse­ment kan je het ook opne­men in het week klasse­ment; wie er aan het eind van de Vier­daagse­feesten CityGame de meeste pun­ten heeft, wint.

Klaar voor de start!
Reserveren is niet nodig en deel­name is gratis. De CityGame start op zater­dag 18 juli, de dag waarop eigen­lijk Vier­daagse­feesten zou starten.

Placeholder for City Game Logo 6 0 WhiteCity Game Logo 6 0 White

De citygame wordt mede mogelijk gemaakt door Mystery Of The City, de Ambassadorsclub van Vierdaagsefeesten, DAR en NXP.

Login
Bekijk winkelwagen