Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Vier de Vierdaagsefeesten met Omroep Gelderland

Placeholder for Esther Stegeman en Sven Ratzke foto Jan Willem de Venster e1593770799836Esther Stegeman en Sven Ratzke foto Jan Willem de Venster e1593770799836

Geplaatst: 03 juli 2020, 15:14 uur

Hoewel er dit jaar geen Vier­daagse­feesten zijn, kun je wel het Vier­daagse­feestengevoel oproepen in je huiskamer, achter­tu­in of straat! Het pro­gram­ma Vier­daagse­feesten met Omroep Gelder­land geeft kleur aan de derde week van juli door een afwis­se­lend pro­gram­ma vol optre­dens van artiesten.

Van zater­dag 18 t/​m vri­jdag 24 juli geni­et je zeven dag lang van arti­esten die anders op de podia van het groot­ste even­e­ment van Ned­er­land zouden hebben ges­taan. Zo feest je onder andere mee met Jef­frey Heesen, Brace, 4B2M (met o.a. Roc­co van De Staat), Enge Buren, Sven Ratzke, Marike Jäger, The Orig­i­nals, Waltzburg en Pedro Luis & his Cuban expe­ri­ence. De pre­sen­tatie ligt in han­den van Esther Stegeman.

Bij­zon­dere bij­drages
Tussen de optre­dens door vertellen inter­es­sante gas­ten als Sinan Can, de burge­meester en Nacht­burge­meester, Twan Kreb­bers van Matrixx Events, onder­zoek­er Floris Meens, Antwan van Horik van Fes­ti­val op t Eiland en Sander Ederveen van Sticht­ing Roze Woens­dag over hun gevoel en ervarin­gen van Vier­daagse­feesten. Elke uitzend­ing heeft een spe­ciale bij­drage van de Stads­dichter en een anek­dote van Hein Fokker, die je een kijk­je achter de scher­men gunt. Uit­er­aard zie je ook volop sfeer­beelden van hoe er nor­maal een week lang ander­half miljoen mensen feest vieren in Nijmegen.

Iedere dag staat in het teken van een andere the­ma. Zo geni­et je op zondag van de beste all­round feestmuziek tij­dens het the­ma Dit is goud!’ en kleurt woens­dag roze tij­dens Roze Woens­dag’, de dag van diver­siteit. Alle thema’s op een rij:

Placeholder for Esther Stegeman en Sven Ratzke foto Jan Willem de Venster e1593770799836Esther Stegeman en Sven Ratzke foto Jan Willem de Venster e1593770799836

ZATERDAG: I ♥ Music
ZONDAG: Dit is goud!
MAANDAG: Verdieping
DINSDAG: Grenzeloos genieten
WOENSDAG: Roze Woensdag
DONDERDAG: Nimweegs gezellig
VRIJDAG: Uit je plaat

Het pro­gram­ma Vier­daagse­feesten met Omroep Gelder­land is een co-pro­duc­tie van Sticht­ing Vier­daagse­feesten en Omroep Gelder­land. Feest van 18 – 24 juli iedere dag om 20.00 uur mee via de Face­book- en Youtubekanalen van Vier­daagse­feesten en Omroep Gelder­land. De optre­dens zijn ook iedere dag om 16.30 uur te zien bij TV Gelderland.

In de stad
Ben je van 18 t/m 24 juli in het centrum van Nijmegen, laat je dan verrassen door de Vierdaagsefeesten CityGame en ga in duo’s of met je vrienden op ontdekkingstocht. Aan de hand van clues en hints los je in de Vierdaagsefeesten CityGame app quests, oftewel raadsels, op over de Vierdaagsefeesten, de stad of een specifieke locatie in de stad. Reserveren is niet nodig en deelname (op gepaste afstand!) is gratis. Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een dag cabrio rijden of een cursus salsa dansen.
Ook zijn er diverse kleinschalige optredens met beperkte capaciteit op binnenlocaties in de stad, zoals in Doornroosje, Brebl en De Vereeniging. De kaartverkoop voor diverse optredens is al gestart.

Placeholder for Vierdaagsfeesten City Game Mystery Of The City 2Vierdaagsfeesten City Game Mystery Of The City 2
Login
Bekijk winkelwagen