16-22 juli 2022nijmegen

Vertrek Walter Hamers als bestuursvoorzitter ACBN en Vierdaagsefeesten

Placeholder for Walter Hamers Kidsloop Marienburg VierdaagsefeestenWalter Hamers Kidsloop Marienburg Vierdaagsefeesten

Geplaatst: 08 juni 2020, 16:06 uur

Na 7 jaar neemt Walter Hamers afscheid als bestuursvoorzitter van ACBN Evenementenbureau en Vierdaagsefeesten. Hij treedt per 1 oktober af.

Wij danken Walter voor zijn tomeloze inzet bij de besturing van beide organisaties, met hart en ziel. Onder zijn voorzitterschap groeide de opdrachtenportefeuille voor ACBN en kwamen betekenisvolle innovaties bij de Vierdaagsefeesten tot stand op het terrein van veiligheid, duurzaamheid en dag-programmering.

Een bijzondere bijdrage voor ons is zijn aanhoudende nadruk op de onderliggende waarden van een evenement en die van de Vierdaagsefeesten in het bijzonder. Of zoals hij zelf vaak formuleerde in de openingsceremonies van de Vierdaagsefeesten:

“De grondslag van de zo beroemde gezelligheid van de Vierdaagsefeesten ligt in het respect voor traditionele waarden van vrijheid, vrij bewegen, gastvrijheid, verbinding en gemeenschappelijkheid voor, tijdens en na het evenement in alle maatschappelijke geledingen die zich met dit evenement bezighouden”.

Placeholder for Walter Hamers Kidsloop Marienburg VierdaagsefeestenWalter Hamers Kidsloop Marienburg Vierdaagsefeesten

We hadden dit bericht graag in de komende derde week van juli met u willen delen. Omdat Vierdaagsefeesten 2020 echter niet doorgaat, willen wij duidelijkheid geven over het vertrek van Walter per 1 oktober 2020, zodat hij zelf ook zijn toekomstig pad kan kiezen.


Uiteraard zullen wij bij de volgende editie aandacht schenken aan zijn vertrek.