Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Uitnodiging: publiekspanels

Placeholder for 16 07 2019 Wintersoord Jan Willem de Venster 1 uitsnede16 07 2019 Wintersoord Jan Willem de Venster 1 uitsnede

Geplaatst: 29 maart 2021, 15:16 uur

Nog even geduld voor meer nieuws over in welke vorm de Vierdaagsefeesten doorgaan dit jaar, daar zijn we achter de schermen druk mee bezig! Intussen willen we je vast iets anders vragen, voor nu en voor de toekomst.

Vierdaagsefeesten is (bij een reguliere editie) een gratis festival, dat vinden wij een groot goed. Tegelijkertijd merken we dat we soms niet die stap extra kunnen zetten die we graag zouden willen. Daarom willen we graag met jullie in overleg.

Wat zou je denken van toetreden tot een vriendengroep, die met ons meedenkt, tegen een vergoeding leuke exclusieve extra’s beleeft én de toekomst van de feesten steunt, bijvoorbeeld op het gebied van onze duurzaamheidsambities? Of van een speciaal festivalbandje kopen waarmee je niet meer in de rij hoeft te staan of te betalen voor de toiletten, toegang hebt tot mini pop-up locaties en korting op de merchandise?

Placeholder for Insta post 4 5 publiekspanelsInsta post 4 5 publiekspanels

Dit soort ideeën willen we graag vri­jbli­jvend voor­leggen aan een aan­tal regel­matige bezoek­ers van de feesten. In deze pub­liekspan­els, geor­gan­iseerd door LVWB Fundrais­ing, wordt alléén naar je mening gevraagd, je zit ner­gens aan vast. De sessies duren ongeveer 1,5 uur, aan het begin van de avond, eind april. Als mogelijk fysiek, anders online. Denk je met ons mee? 

Update: de panels zijn inmiddels ingepland. Bedankt voor jullie overweldigende hoeveelheid aanmeldingen!

Login
Bekijk winkelwagen