Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Toch een beetje feest bij Hubert: Ponton!

Placeholder for Hubert terras logo 3 1Hubert terras logo 3 1

Geplaatst: 22 juni 2021, 12:00 uur

*Update maa­trege­len*

Pon­ton Fes­ti­val gaat door! Het dansen is nu wel beperkt tot zit­tend aan je tafel of op je kleed­je, verder zijn er (met een negatieve coro­nat­est) geen afs­tand­sre­stric­ties. Ook aan de line-up wordt geen cons­essies gedaan! Met een bin­nen en twee buiten areas kan op een veilige manier toch een tof en gevarieerd dag­pro­gram­ma wor­den gebo­den. Water­pret gegarandeerd!

Zeven­daags muziek­fes­ti­val met waterpret

In de Vier­daagse­feesten­week kun je zeven dagen lang naar Hubert voor een nieuw fes­ti­val: Pon­ton! Samen met Bijs­maak zorgt Hubert ervoor dat de onder­grondse en boven­grondse cul­tu­ur samensmelten. De koude kelder en leegstaande loods wor­den ver­van­gen door iets nieuws.. 

Het nieuwe festival Ponton had grootste plannen, bedoeld voor aan de Waal tijdens de Vierdaagsefeesten. Het idee strandde al in de voorbereidingsfase, omdat de Vierdaagsefeesten dit jaar helaas wederom niet door gaan. Hopelijk volgend jaar nieuwe kansen, maar voor nu een prachtige oplossing: een klein beetje Ponton bij Hubert.

Placeholder for Insta post PONTONInsta post PONTON
Placeholder for Hubert terras logo 57Hubert terras logo 57

Wat kun je verwachten?

In de hal van Hubert mag gedanst worden. Buiten op het terras is het chillen geblazen en de theetuin wordt een heuse TinderTuin. Verwacht daarnaast waterpret, zwembadjes, zon, spelletjes, Wim Hof-ademen, yoga-sessies en nog veel meer.

Fijne dj's zorgen voor jouw portie reggae, funk, soul en house. En uiteraard wordt Roze Woensdag in stijl gevierd. Binnenkort meer info!

programma
Login
Bekijk winkelwagen