16-22 juli 2022nijmegen

Toch een beetje feest bij Hubert: Ponton!

Placeholder for Hubert terras logo 3 1Hubert terras logo 3 1

Geplaatst: 22 juni 2021, 12:00 uur

*Update maatregelen*

Ponton Festival gaat door! Het dansen is nu wel beperkt tot zittend aan je tafel of op je kleedje, verder zijn er (met een negatieve coronatest) geen afstandsrestricties. Ook aan de line-up wordt geen consessies gedaan! Met een binnen en twee buiten areas kan op een veilige manier toch een tof en gevarieerd dagprogramma worden geboden. Waterpret gegarandeerd!

Zevendaags muziekfestival met waterpret

In de Vierdaagsefeestenweek kun je zeven dagen lang naar Hubert voor een nieuw festival: Ponton! Samen met Bijsmaak zorgt Hubert ervoor dat de ondergrondse en bovengrondse cultuur samensmelten. De koude kelder en leegstaande loods worden vervangen door iets nieuws..

Het nieuwe festival Ponton had grootste plannen, bedoeld voor aan de Waal tijdens de Vierdaagsefeesten. Het idee strandde al in de voorbereidingsfase, omdat de Vierdaagsefeesten dit jaar helaas wederom niet door gaan. Hopelijk volgend jaar nieuwe kansen, maar voor nu een prachtige oplossing: een klein beetje Ponton bij Hubert.

Placeholder for Insta post PONTONInsta post PONTON
Placeholder for Hubert terras logo 57Hubert terras logo 57

Wat kun je verwachten?

In de hal van Hubert mag gedanst worden. Buiten op het terras is het chillen geblazen en de theetuin wordt een heuse TinderTuin. Verwacht daarnaast waterpret, zwembadjes, zon, spelletjes, Wim Hof-ademen, yoga-sessies en nog veel meer.

Fijne dj's zorgen voor jouw portie reggae, funk, soul en house. En uiteraard wordt Roze Woensdag in stijl gevierd. Binnenkort meer info!

programma