Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Support your locals

Placeholder for In Science Film Festival2019 Day2 Fotograaf Almicheal Fraay 16In Science Film Festival2019 Day2 Fotograaf Almicheal Fraay 16

Geplaatst: 27 maart 2020, 16:10 uur

Veel part­ners van Vier­daagse­feesten ope­nen weer voorzichtig hun ter­rassen, cafés, restau­rants en zalen. Dat is niet alti­jd makke­lijk met alle huidi­ge beperkin­gen. We zijn ongelooflijk trots op de cre­ativiteit en veerkracht die hier­bij getoond wordt! Dat geldt ook voor onze pro­du­cen­ten en toelever­anciers: cul­tureel ter­ras opent De Achter­tu­in bij de Vasim en vanaf 3 juli kun je kam­peren op Camp­ing de Wereld in de Over­ras­seltse en Hatertse Vennen.

Sup­port your locals, ga ver­ant­wo­ord geni­eten en reserveer jouw tafelt­je, voorstelling of tipi!

Eet thuis een lekkere verse maaltijd van je favoriete restaurant

Steun de horeca in Nijmegen en bestel eens een lekkere maaltijd! Dus pak vanavond de telefoon in plaats van de pan en bestel wat lekkers!

Kijk voor updates op de Facebookpagina Thuisbezorgd Nijmegen.

Koop een uitgestelde horeca bon

De Hemel, De Pelgrim en Hotel Credible bieden je een ‘Help de horeca bon‘ aan t.w.v. 50 euro, die je aanschaft voor 40 euro. Je maakt een tientje winst en kunt de bon inleveren wanneer de situatie dat weer toelaat. Win-win!

Als je bij Café Daen een cadeaubon koopt voor een zelf te bepalen bedrag (vanaf 50 euro) , zetten zij er 10% bovenop! De bon is onbeperkt geldig en ook in delen op te maken. Snel doen!

Uiteraard kunnen ook gelegenheden die nu even te druk zijn voor een kortingsactie, jouw hulp gebruiken! Koop dus waar je kunt vast een cadeaubon voor een uitgesteld bezoek.

Huur je film via Picl

IntoNijmegen tipt films kijken via Picl. Vanaf je eigen bank zie je toch de nieuwste filmhuisfilms én steun je LUX! “Voor een premièrefilm betaal je €8,50 en voor een gemiste film €4,99. Deze kosten gaan direct naar LUX. De film is vervolgens 48 uur lang beschikbaar.”

Had jij kaartjes voor een concert of een voorstelling die nu afgelast is? Overweeg dan om je geld niet terug te vragen, maar te doneren aan de artiest of het podium.

Kijk voor meer acties en tips op IntoNijmegen.com/locals

Heb je nog meer tips? Laat het ons weten en we vullen het aan.

Placeholder for 14 07 2018 Café Van Ouds Jan Willem de Venster 414 07 2018 Café Van Ouds Jan Willem de Venster 4
Login
Bekijk winkelwagen