Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Programma Vierdaagsefeesten 2023 compleet

Placeholder for Vierdaagsefeesten Koningsplein Tim KuipersVierdaagsefeesten Koningsplein Tim Kuipers

Geplaatst: 01 juni 2023, 09:53 uur

De meer dan 1000 optre­dens vind je op de web­site en in de app van Vier­daagse­feesten. Om bezoek­ers weg­wi­js te mak­en in het enorme pro­gram­ma met de meest uiteen­lopende muziek­gen­res, wor­den de high­lights gep­re­sen­teerd in zeven thema’s.

Feestmuziek van nu

De bek­end­ste arti­esten van dit moment? Snolle­bollekes, Frans Bauer, Tino Mar­tin, Xan­der de Buison­jé, Henk Dis­sel, Robert Pouwels, Roy Don­ders en Stef Ekkel wor­den toegevoegd aan de line-up van o.a. Matrixx Live aan de Kade, Molen­straat en Her­tog­plein. Eerder werd al bek­end gemaakt dat o.a. Flem­ming, Ch!pz, Frans Dui­jts, Ammar, John West, Jannes, John de Bev­er, Mar­co Schuit­mak­er en Wolter Kroes op het pro­gram­ma staan. 

I love music

Onder meer op Valkhof Fes­ti­val, in de Stevenskerk en bij Smaak­markt vind je de beste rock, pop en indie. Sophie Straat, Ramkot, Robin Kester, Bum­ble B. Boy, Ronald Langes­traat en Jar­reau Van­dal zijn toegevoegd aan de line-up, waar eerder al Sef, Ele­phant, AnnekevanGiers­ber­gen, Luwten x B.O.X, Stephanie Stru­ijk, Chibi Ichi­go, ΣTEL­LA, Frankie and the Witch Fin­gers en Mar­gar­i­tas Podri­das bek­end wer­den gemaakt. 

Uit je plaat

Zin om te dansen? Dat kan met Bizzey, Jon­naFras­er, JoostvanBellen, Lucas&Steve, KrisKrossAms­ter­dam, Feestd­jRu­ud en host­ings van Het Zus­je van Deb­bie, Cro­tona, Diskodip, Water­meloen, Orbit, Off the Grid en WTF. La Fuente, Paul Elstak, Out­siders, The Par­tysquad, Hap­py Feel­ings en Disko Disko wer­den al aangekondigd bij o.a. Matrixx at the Park, The Out­door Club, Stad­sei­land Stek en Park Kronenburg.

Gren­zeloos genieten

Bij onder meer De Kaaij, World Street Kitchen, Mar­iën­burg­plein, Valkhof Fes­ti­val en Stad­sei­land Stek kun je geni­eten van muziek uit alle wind­streken. Houd Amartey, Johan Bee, Bahram Kari­mi en ver­schil­lende DJ’s die draaien bij Bora Bora zek­er in de gat­en, naast Ladani­va, BoomshakalakSoundsys­tem, Fies­taMacum­ba, Balka­no­vaOrches­tra, Kuu­natic, The Square Keys, Los Mous­tros,SuperNat­ur­alSelec­tion en RollingBeatMachine.

Hits van alle tijden

Voor de fijn­ste cov­ers en clas­sics ga je onder meer naar Kelfkens­bos Fes­ti­val, Kon­ingsplein, Faber­plein, Grote Markt, Cred­i­ble en Rade aan de Kade. Mar­ti­jn Fis­ch­er, Dis­co Dad­dies, Karin Bloe­men, Saman­tha Steen­wijk en Sjieke Bazen zijn van de par­tij, naast tal­loze fijne danscon­cepten en cover­bands. Onder meer het Gevel­con­cert, Bon­nie St. Claire, Imca Mari­na, Ron­nie Ruys­dael, Jack­fire en The Euros wer­den al gelanceerd.

Verdieping

Toe aan wat anders? Ga dan op een van de city­tours door Nijmegen, doe mee aan rollerdis­co, yoga, graf­fi­ti work­shop, skate + BMX work­shop, dis­co robics work­out, ga naar een lez­ing van Suzan Smit of Rad­boud Reflects, geni­et van een bloe­men­re­gen, luis­ter naar spo­ken word van o.a. Mensen Zeggen Din­gen, abseil van de Steven­storen, bek­ijk het straatthe­ater, kom tot rust in de Health & High­techlounge of bezoek een klassiek con­cert in de par­keer­garage. Ook kun je ervaren hoe het is om met beperkt zicht de Vier­daagse­feesten te bezoeken. Feesten zon­der beperkin­gen kan bij Uniek Feesten en de Spe­cial Social club.

Kids

Voor de jong­ste bezoek­ers is er ruim aan­bod: van kinder­cir­cus en -dis­co tot hiphop- of the­ater­voorstelling, prenten­boekenyo­ga, zand­kaste­len bouwen, over de storm­baan, work­shops djem­bé of dansen.

Placeholder for Vierdaagsefeesten Smaakmarkt Peter BeijersVierdaagsefeesten Smaakmarkt Peter Beijers

Op steeds meer podia start het programma al vroeg in de middag, dus kom op tijd naar de stad voor programma van jong tot oud! Op zaterdagmiddag om 16.00 uur worden de Vierdaagsefeesten officieel geopend, op maar liefst 22 podia tegelijk! Zondagavond is de traditionele vuurwerkshow, en op woensdag kleurt de stad roze en wordt het feest van acceptatie en diversiteit gevierd. Na 00.30 uur (op vrijdag na 1.00 uur) gaan de Vierdaagsefeesten binnen verder in diverse horecagelegenheden in Nijmegen.

Alle podia van de Vierdaagsefeesten zijn vrij toegankelijk, alleen voor de concerten in de Stevenskerk en Sint Jacobskapel is een ticket nodig.

App

Je route uit­stip­pe­len voor de Vier­daagse­feesten doe je het makke­lijk­ste in de app, waar je de vele optre­dens kunt fil­teren op genre. Hier maak je je eigen home­page met favori­ete podia en optre­dens. Je per­soon­lijke blokken­schema kun je delen met je vrien­den. Tij­dens de Vier­daagse­feesten kun je een druk­teme­ter gebruiken op de plat­te­grond om een rustigere plek te vin­den wan­neer nodig, en ben je option­eel via meldin­gen als eerste op de hoogte. 

Pols­band­jes

Vanaf 21 juni zijn er fes­ti­val­band­jes verkri­jg­baar op Vier​daagse​feesten​.nl, waarmee je voor een tien­t­je gratis toe­gang hebt tot alle toi­let­ten op het fes­ti­val­ter­rein en elke dag een leuk extra pro­gram­ma. Met een vrien­den­band­je voor € 36,- ste­un je daar­naast ook Vier­daagse­feesten en kri­jg je kort­ing op de merchandise.

programma
Login
Bekijk winkelwagen