Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Programma compleet

Placeholder for TDD04398TDD04398

Geplaatst: 01 juni 2022, 10:40 uur

Na drie jaar mogen we ein­delijk weer de mooiste zeven dagen van het jaar vieren. De organ­isatie van de Vier­daagse­feesten is in volle gang en de ruim 40 podia mak­en zich klaar voor het groot­ste even­e­ment van Ned­er­land. De geweldige sfeer die het even­e­ment met zich mee­brengt is niet de enige voor­bode: de pro­gram­mer­ing van meer dan 1000 acts is dit jaar méér dan divers. De podia, waaron­der 6 nieuwe, pakken uit met een line-up in zeven fijne thema’s.

Ruim ander­half miljoen mensen bezoeken het cen­trum van Nijmegen om ver­spreid over zeven dagen te geni­eten van de bek­end­ste hits van dit moment, de fijn­ste clas­sics, nieuw te ont­dekken par­elt­jes in alle gen­res, elek­tro­n­is­che dance‑, techno‑, dis­co- en house­muziek en muziek uit alle windstreken.

Placeholder for Vierdaagsefeesten Live aan de Kade Joris BisschopsVierdaagsefeesten Live aan de Kade Joris Bisschops

Het programma

Een greep uit de bekendste namen die op het programma staan zijn Snollebollekes, Antoon, Flemming, Ronnie Flex, Mart Hoogkamer, Donnie, Bizzey, Boef, Douwe Bob, Frank Boeijen, Meau (uitverkocht), Frans Duijts, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Wolter Kroes, Tino Martin, Tim Knol, Jannes, FeestDJRuud en Mental Theo. Deze en nog veel meer artiesten zijn te vinden op onder andere Matrixx Live aan de Kade, Plein 1944, Faberplein, Hertogplein, Matrixx at the Park, Molenstraat, en Stevenskerk Live. Bovendien zorgen goede coverbands, feestacts en dj’s ervoor dat je op veel locaties kunt meezingen en dansen op hits van vroeger tot nu.

Bij onder andere Valkhof Festival, De Kaaij, Smaakmarkt en Ramblas zijn er voor de echte muziekliefhebbers veel nieuwe namen te ontdekken in de genres rock, pop, indie, singer-songwriter, stoner, jazz, latin, garage, punk, of rock ’n roll. Ook losgaan op elektronische dance-, techno- of housemuziek kun je op de Vierdaagsefeesten. Op de woensdag kleurt de stad roze en wordt het feest van acceptatie en diversiteit gevierd.

Naast het feestgedruis vind je ook theater, workshops en lezingen bij Festival op ’t Eiland. En zijn er kidsprogramma’s bij verschillende podia, je kunt abseilen van de Stevenstoren en op zondagavond genieten van de traditionele vuurwerkshow en het gevelconcert.

App

Nu al kun je jouw route uit­stip­pe­len en zoeken op podia, thema’s en gen­res in ons pro­gram­ma. Bin­nenko­rt lanceren we ook een nieuwe app, waarop je al je favori­eten kunt opslaan en je eigen home­page kunt samen­stellen naar aan­lei­d­ing van jouw voorkeuren. Naast de optie om push­bericht­en te ont­van­gen bij start van de shows van je favori­ete arti­esten, bli­jf je ermee ook op de hoogte van het laat­ste nieuws. Ook wordt het mogelijk om bij druk­te op de plat­te­grond te zien waar het min­der druk is en zo zelf een andere locatie te kiezen. 

Placeholder for Programma poster compleet VierdaagsefeestenProgramma poster compleet Vierdaagsefeesten
programma
Login
Bekijk winkelwagen