Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Oproep: heb jij nog foto’s uit de oude doos?

Placeholder for V l n r Nico Grijpink Charles de Mari en John Bertine organisatoren van de eerste ZomerfeestenV l n r Nico Grijpink Charles de Mari en John Bertine organisatoren van de eerste Zomerfeesten

Geplaatst: 18 april 2019, 15:55 uur

Geni­et jij ook zo van het terugk­ijken naar oude beelden? Of leef je hele­maal op als je even terug­gaat naar vroeger? Wij wel! Daarom zijn we op zoek naar oude foto’s van de (toen nog) Zomerfeesten.

In de jaren zeventig en tachtig groei­den de Zomer­feesten uit tot een megafesti­jn, waar in aller­lei gen­res arti­esten van naam optraden voor een duizend­kop­pig pub­liek. Daar­door hebben jul­lie miss­chien wel een goud­mi­jn aan beeld­ma­te­ri­aal liggen. Stof die foto­boeken dus eens af en deel gerust oude kiek­jes van de Zomer­feesten. Vin­den we leuk!

Het is geen­szins de bedoel­ing dat de orig­inele foto’s of boeken wor­den afges­taan. We willen enkel een gedig­i­taliseerde ver­sie ervan, om ze te kun­nen delen met jong en oud.

Hoe dan?

Je mag ons mailen via info@​vierdaagsefeesten.​nl. Dit mogen foto’s zijn van strat­en in de bin­nen­stad die er nu anders uitzien, foto’s van vroegere zak­en die nu weg zijn, die juist nog steeds bestaan of van podia: pop­muziek op de Waalka­de, Ned­er­lands op Plein 1944 of wereld­muziek op Kelfkens­bos, alles mag.

Let op: ver­meld bij het doors­turen even het jaar­tal waarin de foto is gemaakt en wie de foto heeft gemaakt.

  • Placeholder for V l n r Nico Grijpink Charles de Mari en John Bertine organisatoren van de eerste ZomerfeestenV l n r Nico Grijpink Charles de Mari en John Bertine organisatoren van de eerste Zomerfeesten

Foto v.l.n.r. Nico Gri­jpink, Charles de Mari en John Bertine. Organ­isatoren van de eerste Zomerfeesten

Login
Bekijk winkelwagen