16-22 juli 2022nijmegen

Oproep: heb jij nog foto’s uit de oude doos?

Placeholder for V l n r Nico Grijpink Charles de Mari en John Bertine organisatoren van de eerste ZomerfeestenV l n r Nico Grijpink Charles de Mari en John Bertine organisatoren van de eerste Zomerfeesten

Geplaatst: 18 april 2019, 15:55 uur

Geniet jij ook zo van het terugkijken naar oude beelden? Of leef je helemaal op als je even teruggaat naar vroeger? Wij wel! Daarom zijn we op zoek naar oude foto’s van de (toen nog) Zomerfeesten.

In de jaren zeventig en tachtig groeiden de Zomerfeesten uit tot een megafestijn, waar in allerlei genres artiesten van naam optraden voor een duizendkoppig publiek. Daardoor hebben jullie misschien wel een goudmijn aan beeldmateriaal liggen. Stof die fotoboeken dus eens af en deel gerust oude kiekjes van de Zomerfeesten. Vinden we leuk!

Het is geenszins de bedoeling dat de originele foto’s of boeken worden afgestaan. We willen enkel een gedigitaliseerde versie ervan, om ze te kunnen delen met jong en oud.

Hoe dan?

Je mag ons mailen via info@vierdaagsefeesten.nl. Dit mogen foto’s zijn van straten in de binnenstad die er nu anders uitzien, foto’s van vroegere zaken die nu weg zijn, die juist nog steeds bestaan of van podia: popmuziek op de Waalkade, Nederlands op Plein 1944 of wereldmuziek op Kelfkensbos, alles mag.

Let op: vermeld bij het doorsturen even het jaartal waarin de foto is gemaakt en wie de foto heeft gemaakt.

  • Placeholder for V l n r Nico Grijpink Charles de Mari en John Bertine organisatoren van de eerste ZomerfeestenV l n r Nico Grijpink Charles de Mari en John Bertine organisatoren van de eerste Zomerfeesten

Foto v.l.n.r. Nico Grijpink, Charles de Mari en John Bertine. Organisatoren van de eerste Zomerfeesten