16-22 juli 2022nijmegen

Oerhollands: het Nederlandstalige lied keert terug op het Joris Ivensplein

Placeholder for Joris Ivensplein Jan Willem de Venster 2Joris Ivensplein Jan Willem de Venster 2

Geplaatst: 30 april 2019, 15:28 uur

Het Nederlandstalige lied keert terug naar de plek waar het al vele mooie tijden heeft gekend tijdens eerdere Vierdaagsefeesten: het Joris Ivensplein.

Kom feesten en meezingen met meer dan 100 artiesten! Marianne Weber, John de Bever, Jeffrey Heesen, Henk Dissel, Sieneke, Henk Bernard, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst en vele anderen zijn van de partij. Ook verhuizen The Moonlights vanuit café De Sportcentrale naar het plein.

Het Nimweegs Artiestenfestival, de afgelopen jaren een begrip op Plein ‘44, verhuist ook naar hét plein voor het Nederlands talige lied: het Joris Ivensplein. Het Nimweegs Artiestenfestival breidt nu zelfs uit naar twee dagen: zowel zondag en vrijdag staan in het teken van de Waalstad. Zelf in de spotlights? Dat kan op maandagmiddag en woensdagmiddag! Laat je op deze talentendagen van je beste kant zien en win een optreden op het hoofdpodium op vrijdagavond!

Op zaterdagmiddag en donderdagmiddag wordt aan de Kids gedacht met een spetterende Kidz Party.

Dit Oerhollands festival is een initiatief van Partycafé Nooit meer naar Huus. Het eerste podium van de 50ste Vierdaagsefeesten waarvan de programmering helemaal compleet is! Zet dus in je agenda, de samenvatting van het programma:

Placeholder for VIERFAAGSEPOSTERDEFENIETIEF copy o74r2swwasrwr14beb7owv9fp28y7ibackmji4fvh8VIERFAAGSEPOSTERDEFENIETIEF copy o74r2swwasrwr14beb7owv9fp28y7ibackmji4fvh8