Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Nieuwe invulling voor stadseiland Veur-Lent gezocht

Placeholder for Festival op t Eiland Vierdaagsefeesten Mathijs HanenkampFestival op t Eiland Vierdaagsefeesten Mathijs Hanenkamp

Geplaatst: 20 maart 2023, 15:20 uur

De voor­berei­d­ing op de Vier­daagse­feesten, die plaatsvin­den van 15 t/​m 21 juli, is in volle gang. Tot en met vorige week kon­den de organ­isatoren van de podia zich inschri­jven voor deel­name. De organ­isatie van Fes­ti­val op t Eiland, die eerder al aan­gaf waarschi­jn­lijk niet in staat te zijn de edi­tie van 2023 te organ­is­eren, heeft tot het laat­ste moment alter­natieven onder­zocht, maar uitein­delijk besloten dit jaar helaas niet in te schrijven.

Placeholder for Festival op t Eiland Vierdaagsefeesten Jan Willem de VensterFestival op t Eiland Vierdaagsefeesten Jan Willem de Venster

Dat betekent dat wij nieuwe invulling zoeken voor stadseiland Veur-Lent. We vinden het erg jammer dat het uiteindelijk niet gelukt is om Festival op ’t Eiland te continueren. We hebben ons best gedaan hierbij te ondersteunen en mee te denken, maar begrijpen dat de condities, tijd en middelen niet toereikend zijn gebleken. Wat hebben we ontzettend genoten van de prachtige, interessante en feestelijke invulling van Festival op ‘t Eiland de afgelopen jaren. We gaan ons uiterste best doen partijen samen te brengen, zodat de sfeer van het eiland in de toekomst zo veel mogelijk behouden kan blijven.

Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden als organisator van het stadseiland, maar we zoeken nadrukkelijk naar: culturele invulling, samenwerking tussen Nijmeegse partijen en professionele horeca-inzet. Als er (meerjarig) verbinding gelegd kan worden met culturele partijen/instellingen uit Nijmegen is dat een nadrukkelijke pre bij de beoordeling van de aanmeldingen. Met geïnteresseerden die zich al hebben gemeld, worden de komende periode gesprekken gevoerd. Tot en met 3 april is de inschrijving geopend.

programma
Login
Bekijk winkelwagen