Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Ontmoet mede-festivalgangers met 'Talk to me'

Placeholder for 15 07 2023 Polsbandjes Marcel Krijgsman 115 07 2023 Polsbandjes Marcel Krijgsman 1

Geplaatst: 26 juni 2024, 12:30 uur

Placeholder for 16 07 2023 Vierdaagsefeesten Sfeer Bart Nijs 116 07 2023 Vierdaagsefeesten Sfeer Bart Nijs 1

Vriend, vriendin of geliefde (terug)vinden?

Een nieuwe liefde of vriendengroep ontmoet, maar geen contactgegevens uitgewisseld? Vorig jaar kregen wij talloze berichtjes van jullie met de vraag of we een oproep wilden plaatsen om die ene vriend, vriendin of geliefde die jullie tijdens de feesten ontmoet hadden terug te vinden. 

Voor deze Vierdaagsefeesten-editie hebben wij in samenwerking met Matchmaker Brabant dé oplossing om in contact te blijven en nieuwe vrienden (of geliefden!) te (her)ontmoeten op festivals: het ‘Talk to Me’ platform. 

Talk to me?

'Talk to me' klinkt je misschien bekend in de oren: deze campagne is sinds 2022 gestart, tegelijk met de komst Festival- en Vriendenbandjes. Voor slechts €12 kunnen bezoekers een bandje kopen dat niet alleen toegang tot een exclusief programma en tot de toiletten voor de hele week biedt (ja, echt waar, onbeperkt plassen!), maar ook een speciale boodschap bevat: 'Talk to me'. Deze woordspeling geeft aan dat je openstaat voor contact, klaar bent om te kletsen met onbekenden, en misschien wel nieuwe vrienden of een liefde wilt vinden.

Placeholder for 15 07 2023 Polsbandjes Marcel Krijgsman 115 07 2023 Polsbandjes Marcel Krijgsman 1
Placeholder for Koningsplein Vierdaagsefeesten Jurre Bosman 8jpgKoningsplein Vierdaagsefeesten Jurre Bosman 8jpg

Hoe werkt het?

Door je als bezoeker aan te melden op het platform (met de naam Singlesplek) van Matchmaker Brabant vind je mede-festivalgangers. Zowel het ontmoeten van nieuwe mensen voorafgaand van de feesten, zodat je daar mee op pad kan gaan, een oproep doen om samen met een (onbekende) groep mensen een optreden te bezoeken of elkaar terugvinden na een fysieke ontmoeting is nu mogelijk via dit platform.

Het is vrijblijvend om je als bezoeker (gratis)in te schrijven en mee te doen. Wil je als bezoeker uitdragen dat je eraan meedoet, dan is het bandje met de tekst ‘Talk to me’ te bestellen, maar dit is natuurlijk niet verplicht. 

Kortom: geen paniek meer als je tijdens het dansen je nieuwe vriend(in) uit het oog verliest of een festivalbuddie zoekt om samen mee naar de feesten te gaan. Schrijf je in, plaats een oproep en wie weet sta je binnen de kortste keren (weer) samen te feesten!

Match­mak­er Bra­bant kraam tij­dens de Vierdaagsefeesten

Voor meer infor­matie over Match­mak­er Bra­bant en het Talk to me’ plat­form (met de naam Sin­gle­splek), kun­nen bezoek­ers tij­dens de feesten tussen 15.00 en 20.00 uur terecht bij een kraam­p­je van Match­mak­er Bra­bant, naast de Vier­daagse­feesten mer­chan­dis­e­s­tand in de Burchtstraat.

Updates
Login
Bekijk winkelwagen