Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Eerste namen Vierdaagsefeesten Nijmegen 2022

Placeholder for Zondag 4dfen2019 hanenkamp CA1 7806Zondag 4dfen2019 hanenkamp CA1 7806

Geplaatst: 07 maart 2022, 10:55 uur

Van 16 t/​m 22 juli hopen we met jul­lie ein­delijk te kun­nen feesten als nooit tevoren. De voor­berei­din­gen voor een onver­getelijke edi­tie zijn in volle gang, en met trots pre­sen­teren wij de eerste namen!

De Vier­daagse­feesten Nijmegen heeft de breed­ste pro­gram­mer­ing die je maar kunt bedenken. Het geheim? Elk podi­um vormt een fes­ti­val op zich, dus op de Vier­daagse­feesten vind je 40 fes­ti­vals in één! Om je een beet­je op weg te helpen, bun­de­len we de high­lights uit onze pro­gram­mer­ing in 7 thema’s.

Volg de kleuren op de poster en:

Ga uit je plaat met Ron­nie Flex (Matrixx Live aan de Kade), Kris Kross Ams­ter­dam, Fren­na, Feestd­jRu­ud (Matrixx at the Park), Ascen­dant Vierge (Valkhof Fes­ti­val) of The Dri­ve (Sam­son).

Vind Oer­hol­landse gezel­ligheid met Stef Ekkel, Rein Mer­cha, Belin­da Kin­naer, Mar­loez Atem­los (Joris Iven­splein), Wolter Kroes, Mart Hoogkamer (Matrixx Live aan de Kade) en Ron­nie Ruys­dael (Faber­plein).

Houd je van de beste all­roud feestmuziek, geni­et dan van Sjieke Bazen & Friends (Rade aan de Kade), Dance­floor Dandies, De Grote Karaōke Show (Van Ouds), The B Machine (Her­tog­plein), het Gevel­con­cert (Grote Markt) en vuur­w­erk­show Waal in Vlam­men.

Ben je een echte muziek­liefheb­ber, ont­dek dan de nieuw­ste bands uit bin­nen- en buiten­land als Beak>, Crack Cloud, Spill Gold (Valkhof Fes­ti­val), Dyan­ta (World Street Kitchen) en That’s what she said (Van Ouds).

Gren­zeloos geni­eten van muziek uit alle wind­streken doe je met Pedro Luis & his Cuban expe­ri­ence (Hennes Latin Stage), DJ Radan (World Street Kitchen), Alogte Oho & His Sounds of Joy (Valkhof Fes­ti­val) en William Smul­ders (Sam­son).

Het feest van inclusie en diver­siteit vier je op woens­dag met o.a. Nijmeegse Annie (Sam­son) en Roze Woens­dag Jong! (Mar­iën­burg­plein).

Even uit het feestge­druis en toe aan wat anders? Er is kinder­cir­cus, bloe­men­re­gen, yoga (De Kaaij) en work­shops van Zaadel Mak­er­ij (Fes­ti­val op t Eiland).

Houd onze instapag­i­na en het face­bookevent in de gat­en voor de vol­gende update van nog meer fijne namen op de mooiste zeven dagen van het jaar!

Placeholder for Vierdaagsfeeesten Nijmegen Camiel van ElferenVierdaagsfeeesten Nijmegen Camiel van Elferen

Over de Vierdaagsefeesten Nijmegen

In ruim 50 jaar is de Vierdaagsefeesten uitgegroeid tot het grootste evenement van Nederland en een van de grootsten van Europa: verspreid over zeven dagen vinden ruim anderhalf miljoen bezoekers hun weg naar Nijmegen. Maar onze ambitie is niet: groot, groter, grootst. We zijn er veel trotser op dat we, van de 50 grootste evenementen van het land, óók bovenaan de lijstjes staan als het gaat om sfeer: op Vierdaagsefeesten vind je de prettigste sfeerbeleving van Nederland!

We maken, samen met onze talloze partners, een duurzaam evenement van betekenis, met een grote positieve maatschappelijke impact. Op de Vierdaagsefeesten komen mensen en generaties samen, in een veilige, fijne omgeving waar je uit je comfort zone kunt treden en open staan voor nieuwe ervaringen. Voel de ruimte om te genieten, het beste van jezelf te laten zien en je wereld te vergroten. Vier de feesten!

programma
Login
Bekijk winkelwagen