16-22 juli 2022nijmegen

Eerste namen Vierdaagsefeesten Nijmegen 2022

Placeholder for Zondag 4dfen2019 hanenkamp CA1 7806Zondag 4dfen2019 hanenkamp CA1 7806

Geplaatst: 07 maart 2022, 10:55 uur

Van 16 t/m 22 juli hopen we met jullie eindelijk te kunnen feesten als nooit tevoren. De voorbereidingen voor een onvergetelijke editie zijn in volle gang, en met trots presenteren wij de eerste namen!

De Vierdaagsefeesten Nijmegen heeft de breedste programmering die je maar kunt bedenken. Het geheim? Elk podium vormt een festival op zich, dus op de Vierdaagsefeesten vind je 40 festivals in één! Om je een beetje op weg te helpen, bundelen we de highlights uit onze programmering in 7 thema’s.

Volg de kleuren op de poster en:

Ga uit je plaat met Ronnie Flex (Matrixx Live aan de Kade), Kris Kross Amsterdam, Frenna, FeestdjRuud (Matrixx at the Park), Ascendant Vierge (Valkhof Festival) of The Drive (Samson).

Vind Oerhollandse gezelligheid met Stef Ekkel, Rein Mercha, Belinda Kinnaer, Marloez Atemlos (Joris Ivensplein), Wolter Kroes, Mart Hoogkamer (Matrixx Live aan de Kade) en Ronnie Ruysdael (Faberplein).

Houd je van de beste allroud feestmuziek, geniet dan van Sjieke Bazen & Friends (Rade aan de Kade), Dancefloor Dandies, De Grote Karaoke Show (Van Ouds), The B Machine (Hertogplein), het Gevelconcert (Grote Markt) en vuurwerkshow Waal in Vlammen.

Ben je een echte muziekliefhebber, ontdek dan de nieuwste bands uit binnen- en buitenland als Beak>, Crack Cloud, Spill Gold (Valkhof Festival), Dyanta (World Street Kitchen) en That’s what she said (Van Ouds).

Grenzeloos genieten van muziek uit alle windstreken doe je met Pedro Luis & his Cuban experience (Hennes Latin Stage), DJ Radan (World Street Kitchen), Alogte Oho & His Sounds of Joy (Valkhof Festival) en William Smulders (Samson).

Het feest van inclusie en diversiteit vier je op woensdag met o.a. Nijmeegse Annie (Samson) en Roze Woensdag Jong! (Mariënburgplein).

Even uit het feestgedruis en toe aan wat anders? Er is kindercircus, bloemenregen, yoga (De Kaaij) en workshops van Zaadel Makerij (Festival op ’t Eiland).

Houd onze instapagina en het facebookevent in de gaten voor de volgende update van nog meer fijne namen op de mooiste zeven dagen van het jaar!

Placeholder for Vierdaagsfeeesten Nijmegen Camiel van ElferenVierdaagsfeeesten Nijmegen Camiel van Elferen

Over de Vierdaagsefeesten Nijmegen

In ruim 50 jaar is de Vierdaagsefeesten uitgegroeid tot het grootste evenement van Nederland en een van de grootsten van Europa: verspreid over zeven dagen vinden ruim anderhalf miljoen bezoekers hun weg naar Nijmegen. Maar onze ambitie is niet: groot, groter, grootst. We zijn er veel trotser op dat we, van de 50 grootste evenementen van het land, óók bovenaan de lijstjes staan als het gaat om sfeer: op Vierdaagsefeesten vind je de prettigste sfeerbeleving van Nederland!

We maken, samen met onze talloze partners, een duurzaam evenement van betekenis, met een grote positieve maatschappelijke impact. Op de Vierdaagsefeesten komen mensen en generaties samen, in een veilige, fijne omgeving waar je uit je comfort zone kunt treden en open staan voor nieuwe ervaringen. Voel de ruimte om te genieten, het beste van jezelf te laten zien en je wereld te vergroten. Vier de feesten!

programma