Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Eerste namen Vierdaagsefeesten bekend

Placeholder for Joris Ivensplein Jan Willem de Venster 2Joris Ivensplein Jan Willem de Venster 2

Geplaatst: 04 februari 2020, 16:54 uur

Nieuwe con­cepten gaan door: van 18 t/​m 24 juli opnieuw oer­hol­lands geni­eten op het Joris Iven­splein en rad­draaien aan de Waalkade.

Omdat de eerste edi­tie van Oer­hol­lands’ op het Joris Iven­splein een gigan­tisch suc­ces was, keert het lev­enslied er dit jaar terug. Organ­isator Gert­jan Wels kan niet wacht­en tot het zover is en maakt als eerste al zijn head­lin­ers bek­end. Waarom wacht­en met de voor­pret als die nu al kan beginnen?”


Frank van Etten, volgens Wels “volkszanger nummer één”, prijkt bovenaan op het affiche. Gevolgd door Stef Ekkel en René Karst, onder meer bekend van ‘Liever te dik in de kist’. De Nijmeegse prinses van het levenslied Sieneke is uiteraard ook weer van de partij. Daarnaast kun je optredens verwachten van onder meer Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, Rein Mercha, Jaman, Henk Bernard, Wesley Klein, Raymon Hermans, Mart Hoogkamer, Belinda Kinnaer, Willem Barth, Henk Damen en Nelis Leeman.

Placeholder for PROMOVIERDAAGSE 2PROMOVIERDAAGSE 2
Placeholder for Joris Ivensplein Jan Willem de Venster 1Joris Ivensplein Jan Willem de Venster 1
Placeholder for Joris Ivensplein Jan Willem de Venster 2Joris Ivensplein Jan Willem de Venster 2
Placeholder for Matrixx Rade aan de Kade Jan Willem de Venster 1Matrixx Rade aan de Kade Jan Willem de Venster 1

Rade aan de Kade

Naast Oer­hol­lands’ was er vorig jaar nóg een nieuw podi­um op Vier­daagse­feesten: Rade aan de Kade’ van Matrixx. Door het grote suc­ces keert ook het grote rad met uiteen­lopende muziek­gen­res dit jaar terug. De Sjieke Bazen & Friends draaien er iedere 10 minuten aan het rad en draaien ver­vol­gens muziek in dat genre. Ver­zoek­jes? Geen prob­leem, er mag gesmokkeld wor­den! Van 90’s naar Rock, of van Guilty Plea­sures naar Hol­lands. Feest voor iedereen!

Vier­daagse­feesten kent in totaal zo’n 40 podia met voor ieder wat wils, verwacht de komende tijd dus nog veel meer pro­gram­ma updates met alle mogelijke gen­res! Het groot­ste even­e­ment van Ned­er­land vin­dt plaats door de hele bin­nen­stad van Nijmegen: op de pleinen, in de winkel­strat­en, in het park, aan de kade en op het stadsstrand.

Let op: valt laat!

Vier­daagse­feesten valt dit jaar een week lat­er dan gebruike­lijk, houd hier dus reken­ing mee met het plan­nen van je zomer­vakantie! Vier­daagse­feesten schuift mee met de startdag van De 4‑Daagse Inter­na­tionale Afs­tands­marsen: alti­jd de derde dins­dag van juli. De eerste dins­dag van juli 2020 valt pas op 7 juli, dus starten de Vier­daagse­feesten op 18 juli.

Placeholder for Schermafbeelding 2021 02 10 165710Schermafbeelding 2021 02 10 165710

Vier­daagse­feesten Nijmegen

Zater­dag 18 t/​m vri­jdag 24 juli 2020

Dagelijks vanaf 12:00 uur (na 00:30u diverse binnenprogramma’s)

Gratis toe­gang, met uit­zon­der­ing van enkele pro­gram­ma-onderde­len als StevenskerkLive

Login
Bekijk winkelwagen