16-22 juli 2022nijmegen

Straatartiesten: meld je nu aan!

Placeholder for 17 07 2018 Straatartiesten Jan Willem de Venster 117 07 2018 Straatartiesten Jan Willem de Venster 1

Geplaatst: 26 april 2022, 12:35 uur

Naast de 1000+ acts verdeeld over ruim 40 podia, geniet je tijdens de Vierdaagsefeesten van straatartiesten en van de gezellige klanken van orkesten in de straten. Wil jij jouw kunsten vertonen in de straten tijdens de Vierdaagsefeesten? Of zit jij bij een orkest? Meld je dan nu aan voor de Vierdaagsefeesten 2022!

Straattheater en -artiesten

We geven straatartiesten graag de kans om op te treden in de binnenstad. De performance moet kwaliteit uitstralen en natuurlijk in onze feestgedachte passen. Herken jij jezelf hierin? Meld je dan aan voor de Vierdaagsefeesten 2022. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus stuur bij voorkeur foto’s of video’s van jouw optreden mee. Zie voor alle regels en aanleverspecificaties deze pagina.

Meld je nu aan en eind mei/begin juni laten wij weten of je hiervoor een vergunning en/of vergoeding kunt krijgen.

Placeholder for Straatartiesten Peter Beijers 1 kopieStraatartiesten Peter Beijers 1 kopie
Placeholder for 17 07 2019 Crowdcontrol Looporkest Waalkade Jan Willem de Venster 3 kopie17 07 2019 Crowdcontrol Looporkest Waalkade Jan Willem de Venster 3 kopie

Dweil- en looporkesten

De optredens van muziek- en looporkesten vormen altijd een vast en zeer gewaardeerd onderdeel binnen de feesten. Kom daarom dit jaar weer een avond en/of middag in de stad spelen! We hanteren een aantal regels voor de orkesten, zoals een maximale groepsgrootte van 20 personen en een maximale speelduur van 45 minuten per locatie. Voor alle regels, bezoek deze pagina.

Jouw orkest aanmelden? Dat kan hier. Eind mei/begin juni krijg je reactie van ons.

Optreden op één van de podia

Na drie jaar wachten dan toch eindelijk optreden tijdens de Vierdaagsefeesten? Van artiesten en muzikanten krijgen wij doorgaans heel veel aanvragen om te mogen optreden tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Daarom vragen we je jouw gegevens in te vullen via onderstaand formulier. Dan delen wij dit met de verschillende programmeurs, want wij programmeren de podia niet zelf. Als een programmeur interesse heeft, zal hij of zij direct contact met je opnemen.