Vierdaagsefeesten
12-18 juli 2025nijmegen

Straatartiesten: meld je nu aan!

Placeholder for 17 07 2018 Straatartiesten Jan Willem de Venster 117 07 2018 Straatartiesten Jan Willem de Venster 1

Geplaatst: 26 april 2022, 12:35 uur

Naast de 1000+ acts verdeeld over ruim 40 podia, geni­et je tij­dens de Vier­daagse­feesten van straatar­ti­esten en van de gezel­lige klanken van orkesten in de strat­en. Wil jij jouw kun­sten ver­to­nen in de strat­en tij­dens de Vier­daagse­feesten? Of zit jij bij een ork­est? Meld je dan nu aan voor de Vier­daagse­feesten 2022!

Straattheater en -artiesten

We geven straatartiesten graag de kans om op te treden in de binnenstad. De performance moet kwaliteit uitstralen en natuurlijk in onze feestgedachte passen. Herken jij jezelf hierin? Meld je dan aan voor de Vierdaagsefeesten 2022. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus stuur bij voorkeur foto’s of video’s van jouw optreden mee. Zie voor alle regels en aanleverspecificaties deze pagina.

Meld je nu aan en eind mei/begin juni laten wij weten of je hiervoor een vergunning en/of vergoeding kunt krijgen.

Placeholder for Straatartiesten Peter Beijers 1 kopieStraatartiesten Peter Beijers 1 kopie
Placeholder for 17 07 2019 Crowdcontrol Looporkest Waalkade Jan Willem de Venster 3 kopie17 07 2019 Crowdcontrol Looporkest Waalkade Jan Willem de Venster 3 kopie

Dweil- en looporkesten

De optredens van muziek- en looporkesten vormen altijd een vast en zeer gewaardeerd onderdeel binnen de feesten. Kom daarom dit jaar weer een avond en/of middag in de stad spelen! We hanteren een aantal regels voor de orkesten, zoals een maximale groepsgrootte van 20 personen en een maximale speelduur van 45 minuten per locatie. Voor alle regels, bezoek deze pagina.

Jouw orkest aanmelden? Dat kan hier. Eind mei/begin juni krijg je reactie van ons.

Optre­den op één van de podia

Na drie jaar wacht­en dan toch ein­delijk optre­den tij­dens de Vier­daagse­feesten? Van arti­esten en muzikan­ten kri­j­gen wij door­gaans heel veel aan­vra­gen om te mogen optre­den tij­dens de Nijmeegse Vier­daagse­feesten. Daarom vra­gen we je jouw gegevens in te vullen via onder­staand for­muli­er. Dan delen wij dit met de ver­schil­lende pro­gram­meurs, want wij pro­gram­meren de podia niet zelf. Als een pro­gram­meur inter­esse heeft, zal hij of zij direct con­tact met je opnemen.

programma
Login
Bekijk winkelwagen