Uniek Wandelen

DIT IS INFORMATIE M.B.T. VIERDAAGSEFEESTEN 2018

Uniek Wandelen wordt Unieke Ontmoeting

Na de zeer succesvolle eerste editie van 2017 presenteert Vierdaagsefeesten wederom de sportieve activiteit Uniek Wandelen. Wandelen is gezond, geeft plezier en vergroot de eigenwaarde, en daarom betrekken we een diversiteit aan mensen bij dit fenomeen zodat – naast het sportieve element – ook de ontmoeting tussen doelgroepen centraal staat.

Uniek Wandelen vindt plaats op donderdag 19 juli 2018. We genereren met deze bijzondere wandeling aandacht voor participatie van mensen met een (verstandelijke) beperking in de maatschappij. We wande len samen met o.a. scholieren en werkbegeleiders: dit inclusieve karakter maakt de wandeling een ontmoeting om nooit te vergeten.

Verheugend nieuws is dat dit jaar supermarktketen Albert Heijn aanhaakt op het Unieke Wandelen als officieel partner van dit bijzondere event. In de winkels van Albert Heijn in Nederland werken momenteel 1700 mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Met dit partnership wil de supermarktketen aandacht vragen voor participatie in de maatschappij en met de Unieke Wandeling wil Albert Heijn participanten en hun dagelijkse begeleiders ook buiten het werk een leuke dag met elkaar bezorgen.

“De winkels van Albert Heijn staan midden in de samenleving en dat zie je terug in de medewerkers die bij ons werken. Door te kijken naar wat men wél kan, bieden we iedereen perspectief, een leeromgeving en het gevoel erbij te horen.” aldus Simone Jansen, projectmanager participatie Albert Heijn.

De 5 kilometer lange wandeltocht start op Kelfkensbos en loopt via de Waalbrug richting het Stadseiland naar de Snelbinder, de Waalkade en de Voerweg. In stijl wordt er gefinisht op Kelfkensbos, met uiteraard gladiolen en medailles.

Wandel mee!

Uniek Wandelen vindt plaats op donderdag 19 juli 2018 en is vrij toegankelijk. De wandeling start om 13.30 uur op Kelfkensbos. Geef je nu op samen met je begeleider, maatje of familielid. Inschrijven voor deelname kan direct via onderstaande link. Er geldt een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij, want vol = vol.

inschrijven voor uniek wandelen is niet meer mogelijk*

*Wil je toch nog mee doen? Kom dan naar het Uniek Wandelen terrein op Kelfkensbos en loop mee.

Afbeeldingsresultaat voor albert heijn    

Albert Heijn  en Pluryn zijn supporter van Uniek Wandelen