15-21 juli 2023nijmegen

Regenboog Senioren

Placeholder for Jac Splinter Heldine en Clem staand Roze huisJac Splinter Heldine en Clem staand Roze huis
Mede mogelijk gemaakt door: Stichting Roze Woensdag ,

Programma voor Regenboogsenioren tijdens Roze Woensdag

Dit jaar wordt er eindelijk weer een Vierdaagse gelopen en zijn er weer Vierdaagsefeesten, mèt een Roze woensdag! Dit keer met een eigen feestje voor Regenboog Senioren.

Op Roze Woensdag 20 juli is het zover!

Het middagprogramma begint om 14.30 uur en vindt plaats in het Roze Huis Nijmegen. Er is een optreden van een singer-songwriter, een pub-quiz en een klein muziekprogramma. We voelen mister en miss Senior Pride van 2022 aan de tand tijdens een kort vraaggesprek en dan volgt er een speeddate op basis van filminteresses. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat je een verrassende ontmoeting krijgt met een man, vrouw, X die jouw filminteresses deelt! Je kunt die avond samen naar de film in Lux, maar je voelt je er zeker niet alleen, want we gaan die avond met z’n allen samen naar de film!

Na het programma in het Roze Huis gaan we allemaal lekker (uit) eten en om 20.00 uur is er in Arthouse LUX, op loopafstand van het Roze Huis, een speciale filmvertoning met een klassieke Roze film. Kortom, een gezellig programma dat gehost wordt door Mister Senior Pride 2019: Clem Bongers.

Kosten en aanmelden

Dit programma wordt aangeboden door Stichting Roze Woensdag, Sterker Sociaal werk, Stichting Vierdaagsefeesten en Arthouse LUX. Het programma in het Roze Huis en Arthouse LUX is gratis. Het diner is op eigen kosten. Zowel voor het programma in het Roze Huis als voor de film in LUX is aanmelden noodzakelijk. Er is die middag en avond plaats voor 50 mensen, dus meld je snel aan via regenboogsenioren@rozewoensdag.nl. Na aanmelding krijg je een bevestiging van deelname met verdere informatie over tijden en locaties.

Meer informatie: Roze Woensdag

Mede mogelijk gemaakt door

Placeholder for Roze Woensdag logo witRoze Woensdag logo wit