Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Nelis Heesbeen

Placeholder for Nelis Heesbeen 1Nelis Heesbeen 1
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.

Van kinds af aan stond hij al met een microfoon in mijn handen. Maar op zijn 14e jaar is hijk pas echt gaan zingen op feestjes van familie en vrienden. Optreden voor bekenden was er echt niet bij want hij had serieuze plankenkoorts. In 2004 werd hij benaderd door mijn achterneef Henk Damen. Hij vroeg hem of Nelis wilde zingen op een promotieavond voor de regionale TV en radio 'Dijkland'.

Hij heeft zichzelf er toe gezet het gewoon te doen en zo stond hij op de buhne en het zingen ging gewoon vanzelf! Hij kreeg zoveel leuke reacties dat hij voorgoed genas van de plankenkoorts en klaar was voor grotere feesten en evenementen. In december 2004 nam hij zijn eerste album 'Het leven is te mooi' op met covers van diverse bekende Nederlandstalige artiesten.

Via de zanger kapalone kreeg hij het telefoonnummer van tekstschrijver Hans Wiggen. Met hem heeft hij 4 teksten uitgekozen die hem het meest aanspraken. De single 'La Luna Amore' is in juni 2005 opgenomen bij Lei de Bruyn van 'Royal Music Productions' in Kerkrade.

Inmiddels wordt deze single op alle piratenzenders en internet radio gepromoot. 14 augustus 2005 was zijn CD single presentatie met medewerking van 'Antonio', 'Henk Damen', Franky Falcon, Gerda en vele anderen. Dit was in het kort hoe hij is gekomen waar hij nu staat als zanger van het nederlandstalige levenslied.

Login
Bekijk winkelwagen