Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for Scan0015627 copyScan0015627 copy

DJ Joost van Bellen is een icoon.

Wie zijn indrukwekkende 35-jarige carrière goed bestudeert, ziet de algemene delers: liefde voor de nacht en tegendraadse culturen, de drang om grenzen te verleggen, om mensen te vermaken en iets mee te geven.

De zelfbenoemde discodinosaurus leverde louter topsets af op onder andere festivals als Lowlands, Milkshake, Pukkelpop, Down the Rabbit Hole, Pinkpop, Solar, Best Kept Secret, Welcome to the Village en Into the Great Wide Open.

In de jaren tachtig legde Van Bellen met zijn psychedelische garagepunknachten in de Amsterdamse kraakscene en zijn housenachten in Club RoXY een fundament voor het Nederlandse uitgaansleven.
Daarna volgden de jaren waarin hij medeverantwoordelijk was voor het succes van UK- garage met Speedfreax en de electro-scene met zijn legendarische RAUW-nachten.

Zijn uitgebreide muzikale kennis en liefde voor zowat ieder genre zorgen ervoor dat Joost een duizendpoot en bijna-alleskunner is.
Van Bellens grootste liefdes als dj? Vernieuwende en alternatieve dance, acid house, ambient, postpunk, seventies disco, country & western en vuige rock & roll.

Thema

Placeholder for 5 uit je plaat5 uit je plaat

Uit je plaat

Op de Vierdaagsefeesten kun je overal en op jouw manier helemaal uit je plaat. Houd jij van 80+…

Locatie & podium

Placeholder for Park Kronenburg wit 44Park Kronenburg wit 44

Park Kronenburg

Het nieuwe festival in het meest iconische park van de stad. Verwacht een prachtig elektronisch…

Login
Bekijk winkelwagen