Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Goldkimono

Placeholder for Goldkimono Press 1Goldkimono Press 1

Goldkimono staat garant voor een vrolijke zomerse avond op Stadseiland Stek. Met de combinatie van zonnige pop, reggae en 90’s hiphop waan je jezelf op een tropische bestemming, maar dit keer in Nijmegen.

Achter de artiestennaam Goldkimono gaat de Nederlandse producer & singer-songwriter Martijn Konijnenburg schuil. Voordat hij Goldkimono werd, scoorde hij met de band leaf in 2007 de hit Wonderwoman, ook schreef hij voor Anouk, Diggy Dex en VanVelzen. Maar ook samen met Kygo, met wie hij miljoenen streams behaalde in 2014 met het nummer Firestone.

Zijn eigen debuutalbum The Legend Of The Goldkimono, met daarop onder andere Electric Swing kwam uit in 2022 en werd lovend ontvangen. Op het tweede album Something Out Of Nothing bouwt Goldkimono voort op de lome hiphopbeats en luchtige deuntjes van zijn eerste debuutalbum. Met Hello en vooral Money In My Head laat hij horen hoe goed hij aanstekelijke popliedjes kan schrijven. De nummers Bounce en Lost Inside My Head zijn perfect voor een avondje dansen aan het water.

Thema

Placeholder for Themai love musicThemai love music

I love music

Nu al ontdekken wat volgend jaar op Lowlands te zien is? Voor de echte muziekliefhebbers zijn er…

Locatie & podium

Placeholder for Strandbar StekStrandbar Stek

Stadseiland Stek - Doornroosje Live Stage

Login
Bekijk winkelwagen