Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Cocktail Refugee meeting

Placeholder for 20220720 DSCF588220220720 DSCF5882

Iedereen moet zich veilig en welkom voelen in Nijmegen.
Het doel van Cocktail (COC Regio Nijmegen) is om LHBTIQ+ vluchtelingen zich thuis te laten voelen. Daarom organiseren wij bijeenkomsten voor LHBTIQ+ vluchtelingen en asielzoekers. Op Roze Woensdag organiseert Cocktail COC Nijmegen een bijzondere bijeenkomst voor vluchtelingen en asielzoekers! Let op: deze bijeenkomst is alleen voor mensen die zich aanmelden via [email protected].

Programma
Ons programma start om 12.00 uur in de Stevenskerk, waar we om 12.30 uur aanwezig zullen zijn bij de officiële opening van Roze Woensdag. Daarna gaan we het feest beginnen en nemen we je mee door het prachtige Nijmegen. We zullen onder meer queerfeesten en de pride walk bijwonen. Ben jij een LHBTIQ+ vluchteling en wil je meedoen? Mail ons dan op bovenstaand adres.

Meer over Cocktail
Cocktail Nijmegen wil het isolement waarmee LHBTIQ+ vluchtelingen en asielzoekers worden geconfronteerd, helpen doorbreken. Een land ontvluchten waar je als LHBTIQ+ niet veilig bent en in een asielzoekerscentrum belanden, maakt het leven moeilijk. Wij willen LGBTIQ+ asielzoekers kennis laten maken met elkaar, met de Nederlandse samenleving en met de LGBTIQ+ gemeenschap. Op deze manier proberen we het sociale klimaat voor LHBTIQ+ vluchtelingen en asielzoekers te verbeteren en hen minder geïsoleerd te laten voelen. Meer informatie: https://cocregionijmegen.nl/refugees/

Thema

Placeholder for Themaroze woensdagThemaroze woensdag

Roze Woensdag

Roze Woensdag is méér dan een groot feest alleen. Op Roze Woensdag vieren we onze vrijheden, maar…

Locatie & podium

Placeholder for Logo St Stevens witLogo St Stevens wit

Stevenskerk - Roze Woensdag

Login
Bekijk winkelwagen