Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for Press pic Cloud Cukkoo 1 Melissa SchriekPress pic Cloud Cukkoo 1 Melissa Schriek

Aan, uit. Aan, uit.

Het is twee uur ’s nachts op een dinsdag en jij huilt op de dansvloer. Niet dat iemand dat per se hoeft op te merken: de rookmachinemist en het neonbombardement van de versleten ledlampen zijn dankbaar camouflagemateriaal. Je bestelt iets en vijf seconden later ben je vergeten wat. De nacht gaat door; de nacht stagneert.

Aan, uit. Aan, uit.

Alleen ben je niet. Je maakt genoeg oogcontact met de silhouetten om je heen. Verdwalen is een vak, maar jij bent een professional. Je wil opgaan in de nacht, zo geruisloos als maar kan, dwars door de dampkring. Extase is ook een vorm van verdoving. Je danst, vraagt je af hoe het met je vrienden gaat en stuurt ze vervolgens niks. De nacht gaat door; de nacht stagneert.

Aan, uit. Aan, uit. Morgen is er ook weer een morgen.

Cloud Cukkoo maakt muziek voor nachten in blauwtinten. Nachten van natgeregende asbakken en ondoorleefde heimwee; nachten die oogverblindend, oorverdovend en zenuwslopend zijn; nachten waar troost en troosteloosheid samensmelten. Het is de snijdende winterkou die als een omhelzing aanvoelt na het urenlange dansen in een stampvolle club. Laat jezelf wegglijden in dansbare depressie, galmende synthesizers en zang vol temperament. Cloud Cukkoo is net zo dromerig als slapeloos.

Thema

Placeholder for Themai love musicThemai love music

I love music

Nu al ontdekken wat volgend jaar op Lowlands te zien is? Voor de echte muziekliefhebbers zijn er…

Locatie & podium

Placeholder for Vierdaagsefeesten logo witVierdaagsefeesten logo wit

Stadseiland Stek - Strandbar Stek

Login
Bekijk winkelwagen