Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

The Tommyrots (presented by DTMusicAgency)

Placeholder for IMG 0951IMG 0951

Vier schobbejakjes hebben hun roeping gevonden in het maken van originele retro pop-rock. Twee “Toms”, een basgitaar en een drum. Letterlijk...

The Tommyrots (letterlijk “de onzinnen”) nodigen jou in harmonie uit om deel te nemen
aan het zinloze tijdverdrijf van het luisteren naar hun nieuwe creaties. Nooit eerder heeft het er meer toe gedaan dan je over te geven en te laten meenemen door deze authentieke sound, gevormd door echo’s uit het verleden.

Geinspireerd door oude legendes zoals The Beatles, The Who, Stealers Wheel,
maar ook door meer hedendaagse artiesten zoals Blur en The Lemon Twigs; combineren de jongens van The Tommyrots inventieve en catchy melodieën met rake akkoorden, begeleid door rauwe gitaren en karakteristieke vocalen.

Op het podium willen the Tommyrots mensen meenemen in hun gedachtes en meeslepen in het gevoel. Dit fenomeen wordt ook wel de “Tommyrots experience” genoemd. “Ieder nummer is een eindeloze reis vol emotie die wordt bekrachtigd door de pure energie die het publiek geeft en die wij ontvangen” – Tom Vrolijk

Men is zich meestal pas na het concert weer bewust dat ze door dit effect gegrepen waren en willen dan niks liever dan naar nog een concert.

“Gelukkig spelen The Tommyrots snel weer.” – Anonieme fan

Locatie & podium

Placeholder for Ramblas logo witRamblas logo wit

Ramblas

Onvergetelijke en ontspannen momenten beleef je tijdens de Vierdaagsefeesten op de Van Schaeck…

Login
Bekijk winkelwagen