Mariënburgplein

Er is van alles te beleven op het LUX en Mariënburg plein: een fijne variatie aan live muziek, allerlei lekkers van Café LUX, de Pizzabakkers, Why Not en Onwijs Lekker IJs, speciaalbiertjes zoals Duvel, Vedett, La Chouffe en De Koninck, leuks voor de kinderen en meer!

KIDSPLEIN

Iedere middag (van 13.00 uur t/m 17.30 uur) is er voor de kinderen van alles te beleven en te ontdekken. Bezoek de (poppen)theatervoorstelling van Theater Smoespot, laat je lekker voorlezen door de allerbeste voorlezers van de bieb, laat je favoriete boek tot leven komen met het Green Screen, maak de vierdaagsepuzzel, speel reuzenscrabble of laat je hersens kraken met Nijmegen memory. Dit kinderprogramma is samengesteld door Bibliotheek Gelderland Zuid, LUX en Regionaal Archief Nijmegen.

AVONDPROGRAMMA

Vanaf 18.00 uur staan er verschillende bands, singer-songwriters en performers op onze podia (met o.a. a Balladeer, Darlyn, Power to the Pipo, Jan Terlouw junior & The Nightclub en Willy Vetsap). En dit jaar is er, voor het eerst, een LUX Vierdaagse-huisband: The JB Experience, een 5-koppige formatie met jazz- en bluesnummers in een nieuw en swingend jasje!

Adres

Mariënburg, Nijmegen