Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Gratis pins voor échte Vierdaagsefeestenbezoekers

Placeholder for Pins socialsPins socials

Geplaatst: 16 juli 2019, 11:56 uur

Spe­ci­aal voor Vier­daagse­feesten­be­zoek­ers die een ronde langs alle podia mak­en, bieden we deze jubileumedi­tie iets extra’s. Wan­neer je kunt aan­to­nen dat je op min­i­maal 10 feest­lo­caties bent geweest, kri­jg je een pin opgespeld.

Waarom?
Vier­daagse­feesten is een uniek even­e­ment van 40 fes­ti­vals in één, waar iedereen, ongeacht leefti­jd, achter­grond of voorkeuren, kan geni­eten en elka­ar ont­moeten. Iedereen die de verbind­ing zoekt, zijn of haar blikveld open stelt en een rond­je langs alle podia maakt, willen we graag eren. Een beloning, niet alleen voor de ruim 7 kilo­me­ter die je dan aflegt, maar ook als trouwen ambas­sadeur van de feesten.

Wat moet je doen?
Toon aan met self­ies, locatie track­er op je tele­foon en / of over­tuig­ingskracht dat je bij min­i­maal 10 ver­schil­lende podia bent geweest, en ont­vang de gratis pin. Deze is verkri­jg­baar bij Valkhof Fes­ti­val, Matrixx @ the Park, VVV stand aan het Keiz­er Karelplein en VVV winkel in de Stadss­chouw­burg (let op: VVV locaties tot 17.30 uur geopend). Geen tijd maar toch graag een pin? Dan zijn ze daar ook te koop voor een euro. Zo lang de voor­raad strekt!

Placeholder for Pins socialsPins socials
Login
Bekijk winkelwagen