16-22 juli 2022nijmegen

Gratis pins voor échte Vierdaagsefeestenbezoekers

Placeholder for Pins socialsPins socials

Geplaatst: 16 juli 2019, 11:56 uur

Speciaal voor Vierdaagsefeestenbezoekers die een ronde langs alle podia maken, bieden we deze jubileumeditie iets extra’s. Wanneer je kunt aantonen dat je op minimaal 10 feestlocaties bent geweest, krijg je een pin opgespeld.

Waarom?
Vierdaagsefeesten is een uniek evenement van 40 festivals in één, waar iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of voorkeuren, kan genieten en elkaar ontmoeten. Iedereen die de verbinding zoekt, zijn of haar blikveld open stelt en een rondje langs alle podia maakt, willen we graag eren. Een beloning, niet alleen voor de ruim 7 kilometer die je dan aflegt, maar ook als trouwen ambassadeur van de feesten.

Wat moet je doen?
Toon aan met selfies, locatie tracker op je telefoon en / of overtuigingskracht dat je bij minimaal 10 verschillende podia bent geweest, en ontvang de gratis pin. Deze is verkrijgbaar bij Valkhof Festival, Matrixx @ the Park, VVV stand aan het Keizer Karelplein en VVV winkel in de Stadsschouwburg (let op: VVV locaties tot 17.30 uur geopend). Geen tijd maar toch graag een pin? Dan zijn ze daar ook te koop voor een euro. Zo lang de voorraad strekt!

Placeholder for Pins socialsPins socials