Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for 19 07 2018 Uniek Wandelen Jan Willem de Venster 2119 07 2018 Uniek Wandelen Jan Willem de Venster 21
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.
Mede mogelijk gemaakt door: NS ,

Op deze speciale unieke wandeling is iedereen welkom! Net als vorige edities is dit een gratis groepswandeling, in een mooie en afwisselende omgeving van de Vierdaagsefeesten.

Wandelen is gezond, geeft plezier en vergroot de eigenwaarde, en daarom betrekken we een diversiteit aan mensen bij dit fenomeen zodat – naast het sportieve element – ook de ontmoeting tussen doelgroepen centraal staat.

De afstand bedraagt ongeveer 9 km. Halverwege is er een feestelijke pauze bij Festival op ’t Eiland, we sluiten af met een feestelijke, niet al te drukke, route door het centrum van Nijmegen.

De startlocatie is dit jaar het stationsplein van NS, de hoofdsponsor van deze unieke wandeling. We eindigen in stijl op een feestlocatie nabij het NS station. De start en finish zijn dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

We genereren met deze bijzondere wandeling aandacht voor inclusie. Uniek Wandelen is een activiteit waar mensen met en zonder beperking samen een positieve ervaring delen. We wandelen samen met o.a. scholieren en werkbegeleiders: dit inclusieve karakter maakt de wandeling een ontmoeting om nooit te vergeten.

De deelname is gratis. Het is wel nodig om je vooraf in te schrijven via onderstaande link. Vanaf 12.00 uur beginnen we met het overhandigen van de speciale Uniek Wandelen-t-shirts, vanaf 13.00 uur begint de wandeling.

Wanneer: donderdag 21 juli.

Tijd: 12.00 – 16.00 uur

Prijs: gratis

Tickets

Thema

Placeholder for 8 verdieping8 verdieping

Verdieping

Even de rust en ruimte opzoeken? Concerten op bijzondere locaties? Je nieuwsgierigheid prikkelen?…

Mede mogelijk gemaakt door

Placeholder for NS blauw 768x299NS blauw 768x299
Login
Bekijk winkelwagen