13-19 juli 2024Nijmegen
Group

Sweet Milk

Placeholder for C Ariane van Ginneke Sweetmilk bandfoto 39C Ariane van Ginneke Sweetmilk bandfoto 39

Eerlijke, herkenbare popsongs met rock en soul invloeden.

De Achterhoekse band SweetMilk is ontstaan rondom singer/songwriter Mike Mendels. Mike komt met de ideeën en werkt ze samen met Daniel uit tot liedjes die nooit meer uit je hoofd verdwijnen. Han, Jurgen en Remco maken de band compleet. Allemaal nuchtere, ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend in verschillende bands.
Deze energieke podiumeenheid is een genot om naar te luisteren en te kijken.

De muziek van SweetMilk is eerlijk, verfrissend eenvoudig en herkenbaar. De teksten gaan over alledaagse onderwerpen waar iedereen zich in kan herkennen; de dagelijkse sfeer van het gewone leven. Deze diverse onderwerpen worden door de band treffend bezongen in soms stevige rocksongs, als ook in wat rustiger opgebouwde popnummers met verrassende muzikale wendingen.

En de naam SweetMilk? Dat is een knipoog naar oud-wielrenner Joop Zoetemelk. Hij was een nationale held, maar toch vooral erg bescheiden en gewoon. Hij was goed in wat hij deed, omdat hij het waarschijnlijk ook gewoon leuk vond... lekker fietsen.
Net als SweetMilk het gewoon leuk vind om lekker te spelen!

We zijn trots op de 1e lovende recensies:

“Bij SweetMilk was ik gelukkig op tijd, wat een heerlijke band, veel eigen werk en af en toe een cover. De band lijkt een beetje beïnvloed door bands als Crowded House en Split Enz, maar ik hoorde er ook een jaren ’70 vibe in.”

“Bedankt, vond het erg goed, lekkere nummers en goeie vibe.”

“SweetMilk vind ik één van de meest talentvolle bands in de Achterhoek. Zag ze al op Hootchiekoe en ik was meteen onder de indruk. En vanavond bleek dat SweetMilk nog veel meer in zijn mars heeft. De band speelde veel harder dan op het voornoemde festival, maar oh, zo goed, en ik overdrijf niet als ik schrijf dat ik deze band, die pas een jaartje bestaat, nu al één van de betere Achterhoekse bands vind.

Locatie & podium

Placeholder for Ramblas logo witRamblas logo wit

Ramblas

Onvergetelijke en ontspannen momenten beleef je tijdens de Vierdaagsefeesten op de Van Schaeck…

Login
Bekijk winkelwagen