13-19 juli 2024Nijmegen
Group

Sher

Placeholder for DSC06742DSC06742
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.

Sher is een veelzijdige, charismatische singer/songwriter/entertainer uit Nijmegen.

Leeftijd laten we maar even achterwege maar laten we zeggen dat ze al wat ervaring heeft.

Geboren in Nijmegen, opgegroeid in Buren (Gld) en daarna weer naar Nijmegen gekomen om te studeren en nooit meer weggegaan.

De grote passies zijn toch wel muziek, reizen, bier en alles met katten.

Sher heeft geschiedenis gestudeerd maar kwam er al snel achter dat de horeca en reiswereld op dat moment interessanter waren. Na tijden in deze sectoren gewerkt te hebben, rolde ze via Café Dollars, in Nijmegen, de muziekwereld in. En dat bleek de juiste keuze te zijn. Jaren later is ze niet meer weg te slaan van nationale en internationale podia.

Sher is vooral bekend van haar vele shows met covers maar het eerste eigen werk staat inmiddels ook al op Spotify.

Qua genre zit Sher met eigen werk in de kleinkunst, pop en folklore hoek. Met haar kenmerkende lage en warme stem, merk je daarnaast de inspiratie van zangeressen als Tracy Chapman, Nina Simone, Stevie Nicks en Beth Hart. Maar, je kunt Sher altijd enthousiasmeren voor ieder genre.

2019 was een topjaar qua optredens, en 2020 zou dit alleen maar overtreffen, alleen drie maanden later kwam het virus de wereld in. Dat zette alles op z'n kop waaronder de muzikale mogelijkheden van Sher. Gelukkig heeft ze niet stil gezeten en in die tijd bv een opleiding tot music manager afgerond en is als vrijwilliger bij bejaardentehuizen en als zangdocent aan de slag gegaan.

De boekingen stromen gelukkig inmiddels weer binnen voor 2022 en 2023 dus het lijkt weer allemaal de goeie kant op te gaan met livemuziek.


You'll Never Rock Alone.

Login
Bekijk winkelwagen