13-19 juli 2024Nijmegen
Group

Senna

Placeholder for Senna willems boeken 1620131253Senna willems boeken 1620131253
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.

Het levenslied zit Senna in haar bloed. Zo zingt ze al van kinds af mee met André Hazes en andere grote Nederlandstalige artiesten. De zangeres uit Helmond weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit. Senna doet dan ook niets liever dan optreden.

We want more
De zeventienjarige Senna Willems behaalde in de finale van tv-programma 'We want more' een knappe tweede plaats. Ze maakte grote indruk op André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort, Ali B en Trijntje Oosterhuis. Vrijwel direct kreeg Senna door Dino Music (o.a. André Hazes, Frans Duijts en Jeroen van der Boom) een platencontract aangeboden. Als een droom die uitkomt, nodigde André Hazes haar na haar deelname aan 'We want more' uit om te komen zingen tijdens 'Holland Zingt Hazes' dit jaar in de Ziggo Dome en werd ze uitgenodigd om een duet te zingen bij zijn show in het succesvolle Zomertheater in Den Bosch.

Debuutsingle
Haar debuutsingle heet ‘Ik weet dat je bestaat’ en is een Nederlands levenslied op de melodie van ‘El Triste’ van Marc Anthony.

Login
Bekijk winkelwagen