Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Roze Woensdag Jong!

Placeholder for Social media 2021 07 21 Marcel Krijgsman 013Social media 2021 07 21 Marcel Krijgsman 013

Al een paar jaar lang zijn Bibliotheek Marienburg, LUX en het Mariënburgplein het decor van Roze Woensdag Jong! Tijdens dit glinsterende programma kunnen jongeren feest vieren, shoppen, bekende queers ontmoeten, geïnspireerd raken en nog veel meer. Een nieuwe editie kan ook dit jaar niet uitblijven! Kom jij ook naar het Mariënburgplein om samen met andere jongeren Roze Woensdag te vieren?

In samenwerking met jongeren is een sprankelend programma samengesteld. Een programma om de LHBTIQ+-community in de spotlight te zetten en queer jongeren het gevoel te geven dat ze zichzelf mogen zijn. Tijdens een speciale editie van 'Je mag me alles vragen' kun jij in gesprek met mensen die ontzettend veel te vertellen hebben. Je kunt shoppen, free hugs halen en achteroverleunen in een filmzaal. Jongeren zijn op woensdag 17 juli tussen 14.00 en 18.00 uur welkom op en rondom het Mariënburgplein. Er is van alles te doen. Kijk voor het totale programma op www.obgz.nl/rozewoensdagjong.

Roze Woensdag Jong is een samenwerking tussen Bibliotheek Gelderland Zuid, Arthouse LUX, Ieder Talent Telt, Health & High Tech plein (Radboud Universiteit, Radboud UMC, Donders, HAN, Noviotech Campus en gemeente Nijmegen) en wordt mede mogelijk gemaakt door Vrije Vogels van de Gemeente Nijmegen.

Thema

Placeholder for Themaroze woensdagThemaroze woensdag

Roze Woensdag

Roze Woensdag is méér dan een groot feest alleen. Op Roze Woensdag vieren we onze vrijheden, maar…

Locatie & podium

Placeholder for VDF2024 logo thema roze woensdagVDF2024 logo thema roze woensdag

Mariënburgplein - Roze Woensdag

Login
Bekijk winkelwagen