Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for Queen ForeverQueen Forever

Queen Forever' zal iedereen shockeren met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie 'Queen'. De band treedt 100% live op en speelt al je favoriete 'Queen'-nummers tijdens hun twee uur durende set. Epische Queen-anthems zoals 'Innuendo', 'Bohemian Rhapsody' en de betoverende rockopera 'Barcelona' worden met passie uitgevoerd.

De band bootst niet alleen het geluid van 'Queen' na, ze kleden zich ook als hen, waardoor het publiek de volledige audiovisuele ervaring en 'Queen'-nostalgie krijgt.

Natuurlijk heeft elke geweldige Queen Tribute een professionele Freddie-imitator nodig. Onze Freddie, in het echt Timothy Drake, deed in 2009 mee aan de Nederlandse RTL4-show "My name is..." en behaalde de tweede plaats. Kort daarna werd de band opgericht en in de daaropvolgende jaren toerde hij door Nederland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico. Timothy had zelfs de eer om op te treden voor de Britse ambassade in Koeweit, wat een waar bewijs is van zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury.

In 2016 werd 'Queen Forever' gevraagd om het verhaal en muzikale leven van Freddie Mercury uit te beelden in de Nederlandse theaterproductie 'I Want To Break Free', die ze 2 seizoenen lang met succes speelden in 67 shows in Nederland en België. Momenteel speelt de groep - naast hun reguliere shows - in de theaterproductie 'Queen the Music'; een show waarin de muziek van Queen centraal staat. Vanwege een bijna uitverkocht seizoen 1 starten ze in januari 2020 met het tweede seizoen!

Ze hebben tienduizenden bezoekers enthousiast gemaakt en het publiek is dolenthousiast:

'Fenomenaal, Nog nooit zo'n geweldige coverband gezien, en ik heb er veel gezien''Genoten van deze geweldige band''Ik dacht dat Freddie lip-synchroniseerde, maar het is allemaal live!''Brian May is subliem''Hoogtepunten zijn 'Innuendo' en 'Barcelona''David Bowie was spot-on''

Al met al is 'Queen Forever' een act die je moet zien, horen en beleven.

Thema

Placeholder for 9 i love music9 i love music

I love music

Nu al ontdekken wat volgend jaar op Lowlands te zien is? Voor de echte muziekliefhebbers zijn er…

Locatie & podium

Placeholder for Cafe de grote markt logoCafe de grote markt logo

Grote markt - Moenen

Login
Bekijk winkelwagen