Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for 20150517poppenkast RB0120150517poppenkast RB01

Nieuw: Smaakmarkt in de Middag. Speciaal voor de familie hebben we een bijzonder middagprogramma ontwikkeld. Iedere dag is er vanaf 13:00 iets te beleven op Smaakmarkt Labyrinth. Leuk voor jong én oud!

De Dam op de Waal is een speciale poppenkastvoorstelling voor de Vierdaagsefeesten met veel actie en interactie met het publiek.

Jan Klaassen is dol op lekker eten en houdt wel van een feestje. Hij voelt zich dus helemaal thuis op Smaakmarkt Labyrinth. Weet hij zich wel een beetje in te houden met zoveel smakelijks om zich heen? Katrijn vindt dat deze feestelijke week ook gaat om wandelen en sportief zijn. Ze is bang dat Jan Klaassen zich helemaal laat gaan met zoveel lekkers om zich heen. Dit belooft een spannend avontuur te worden!

Sinds 1893 weten Jan Klaassen en Katrijn op de Dam in Amsterdam uit alle moeilijke situaties te redden. Zal ze dat in Nijmegen op Smaakmarkt Labyrinth ook lukken? De hulp van het publiek is nodig, en ze zullen alles uit de kast moeten halen om het avontuur tot een goed einde te brengen.

Ga mee op avontuur op dinsdag 18 juli met Poppenkast aan de Waal.

Smaakmarkt Labyrinth - Poppenkast Aan De Waal

Dinsdag 18 juli – 14:00 - 15:00

Thema

Placeholder for Vierdaagsefeesten KidsVierdaagsefeesten Kids

Kids

Van kinderdisco tot workshop djembe, en van rennen over de stormbaan tot spelen in het…

Locatie & podium

Placeholder for Smaakmarkt logo witSmaakmarkt logo wit

Smaakmarkt - Het Labyrinth

Login
Bekijk winkelwagen