Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Speelzand

Placeholder for Strandbarstek creativitijn 164Strandbarstek creativitijn 164

Speelzand is het decor voor een variatie aan leuke activiteiten; vooral voor jong maar in de avonduren ook voor oud! Zeven dagen lang kunnen de kids hier in de middag terecht voor knutselen, een drumcaravan, djembé workshops, een heuse kinderdisco en meer! Tevens zijn er gedurende de hele week verschillende kermisattracties, waaronder een draai- en zweefmolen.

14:00-17:00 Veertjes zetten
14:00-17:00 Knutselen met Stichting Gast
14:00-17:00 Djembé workshop kids + vrij spel
14:00-17:00 Nonstop circus workshop (De Circusfabriek)

18:00-19:00 Strand-Up Comedy

Stichting Gast
St. Gast is een kleine Nijmeegse organisatie die al 20 jaar bestaat en ongedocumenteerde inwoners van Nijmegen ondersteunt. Onze gasten komen uit verschillende werelddelen. Op Stadseiland Stek faciliteert Gast zeven dagen lang een creatieve knutselmiddag.

Djembé workshop
Ontdek de leuke Djembé-workshop voor kinderen! Deze workshop gaat over muziek, plezier en het ontdekken van andere culturen. We gaan samen op avontuur met de djembé, een instrument uit Afrika dat geweldig klinkt en waar je lekker op kunt trommelen. Onze geweldige en ervaren workshopbegeleiders gaan jullie alles leren over de djembé. We gaan ontdekken hoe je je handen moet gebruiken, verschillende geluiden kunt maken en samen coole ritmes kunt spelen. Het wordt echt een feestje! Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met muziek maken of dat dit je eerste keer is. Iedereen is welkom!

De Circusfabriek
Een uitdagend circusprogramma waarbij iedereen naar eigen keuze allerlei circusdisciplines kan uitproberen. Onder begeleiding van onze circusdocent(en) kan iedereen komen spelen met Gooi-, en Smijtwerk! Één-, en Anderwieligen! Koord-, en Ballopen en nog veel meer andere leuke kleine en grote fysieke uitdagingen. Meerdere pistezeilen boordevol uren speelplezier voor jong en oud.

Strand-Up Comedy
Na een aantal supergeslaagde shows bij de Strandbar komt Strand-Up Comedy bij Stek nu naar het Stadseiland! Tijdens een show van een uur neemt lokale lolbroek Bert Keurentjes je mee op een ontdekkingstocht langs vier van de grappigste comedians die ons land rijk is. Want zeg nou zelf: hoe kun je een avondje Zomerfeesten nu beter beginnen dan met een potje lachen onder het genot van een potje bier?

Locatie & podium

Stadseiland Stek - Speelzand

Login
Bekijk winkelwagen