Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Pascal Redeker

Placeholder for Persfoto Pascal RedekerPersfoto Pascal Redeker
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.

Pascal Redeker timmert al een aantal jaar flink aan de weg en is één van de meest geboekte artiesten van Nederland. De Nederlandstalige zanger is onder meer bekend van zijn hitsingles Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, I Love You, Kijk Om Je Heen, Dansen Tot De Zon Opkomt en Naar de Kroeg. Daarnaast zingt hij ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, “Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!”.

Zanger voor je feest of evenement

Pascal Redeker was van 2007 tot 2019 één van de vaste huiszangers van het bekende oer-Amsterdamse Café Bolle Jan, opgericht door de vader van René Froger. In 2012 verzorgde hij de ‘Halftime Show’ van ‘De Toppers in Concert’ voor 67.000 mensen in een kolkende Amsterdam ArenA. In 2014 ontving Pascal Redeker een Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’ voor zangers als Django Wagner, Wolter Kroes en Peter Beense. In 2015 won hij deze prijs nog een keer en nam hij ook deel aan het tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op SBS6. En nog een leuke wetenswaardigheid: wist je dat hij daarnaast een (bijna) niet te onderscheiden imitatie van Gerard Joling kan doen?

Met Pascal Redeker naar de kroeg

In november 2018 vierde Pascal Redeker zijn 10-jarig jubileum met #metPASCALnaardekroeg; een pre-party in zijn favoriete kroegen én een knallend concert in de Escape Amsterdam. Ook lanceerde hij tijdens het concert zijn eerste album ‘Ik wil dansen’. De bijbehorende single Naar de kroeg belandde op diverse hitlijsten op één en is dan ook overal te horen.

Login
Bekijk winkelwagen