Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Low Hangin' Fruit

Placeholder for In Collage 20220623 130201082In Collage 20220623 130201082
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.

Een kersverse band!

Maar gevuld met ervaren muzikanten die niets liever willen dan plezier maken met elkaar, en het publiek. Het repertoire ligt ergens tussen Celine Dion, Slayer en Mart Hoogkamer.

Het schiet alle kanten op en het publiek bepaalt regelmatig wat er wel of niet wordt gespeeld. Alles kan en mag, en vooral de liefde voor het vak en elkaar spat er bij deze band vanaf.

Frontvrouw Sher manoeuvreert zich schaamteloos door alle heerlijke foute hits heen en betovert iedereen die op haar pad komt met een haar kenmerkende warme stem, zelfspot en een flinke dosis charisma.

Zij wordt bijgestaan door de vingervlugge en getalenteerde gitarist Bart, die graag zijn solo's tussen de mensen speelt en ieder genre met al het gemak kan wegspelen. De altijd goedgemutste drummer Thijs, die regelmatig in rap uitbreekt en niet langer dan 3 nummers op z'n drumkruk kan blijven zitten. Er moet gedanst worden. En natuurlijk ook de man die wel echt de meeste danspasjes op een avond maakt en het publiek wild maakt met zijn toegewijde backing vocals en dad jokes, Niek op bas.

Laat je verrassen door deze originele band met een enorme gunfactor en liedjes die je een week later nog steeds niet uit je hoofd krijgt. Dit wil je niet missen.

Login
Bekijk winkelwagen