15-21 juli 2023nijmegen
Ramblas dinsdag 19 juli, 22:30

No Excuse

Placeholder for Promotiefoto NO EXCUSE 2020Promotiefoto NO EXCUSE 2020

NO EXCUSE is een 4-mans coverband uit Barendrecht, opgericht in oktober 2015 door Ed Straatman (zang) & Bob Straatman (lead-guitar). Na afscheid te hebben genomen van enkele 'mindere' voorgangers hebben zij na een strenge selectie gekozen om Stephan den Ouden de solide bassist van NO EXCUSE te laten zijn en 'last but not least'; Lex Schouten de té gekke drummer!

In tegenstelling tot menig andere coverband heeft NO EXCUSE altijd als doel voor ogen gehouden om niet de inmiddels uitgekauwde covers te spelen, maar om het publiek ook kennis te laten maken met de iets minder bekende diamantjes van onze muziekhelden. Uiteraard spelen zij ook bekende covers, afgemaakt met een heerlijke NO EXCUSE saus, in een bedje van Rock!

Covers van Stevie Ray Vaughan, B.B. King en Gary Moore laten het publiek vermoeden dat reïncarnatie bestáát! Maar ook songs van de (nog) in leven zijnde John Mayer, Robben Ford, The Stones, Red Hot Chili Peppers, U2, Oasis and many more passeren tijdens optredens de revue.

NO EXCUSE maakt zich niet alleen met de unieke & verrassende keus aan covers geliefd, maar zeker ook door de interactie met het publiek tijdens optredens.

Grappig detail is dat de zanger en de lead-gitarist vader en zoon zijn. Het mag dus duidelijk zijn dat de blues & rock er met de paplepel is ingegoten!

Kortom; NO EXCUSE to refuse op je feest, festival, opening of .... crematie!

Locatie & podium

Placeholder for Ramblas logo witRamblas logo wit

Ramblas

Onvergetelijke en ontspannen momenten beleef je tijdens de Vierdaagsefeesten op de Van Schaeck…

Dit vind je mogelijk ook leuk

donderdag 21 juli, 20:15
Placeholder for DSC 2635DSC 2635
maandag 18 juli, 19:30
Placeholder for FOTO Smell the Horse 2022FOTO Smell the Horse 2022
maandag 18 juli, 17:15
Placeholder for DSC 0256DSC 0256