13-19 juli 2024Nijmegen
Group

No Excuse

Placeholder for Promotiefoto NO EXCUSE 2020Promotiefoto NO EXCUSE 2020
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.

NO EXCUSE is een 4-mans coverband uit Barendrecht, opgericht in oktober 2015 door Ed Straatman (zang) & Bob Straatman (lead-guitar). Na afscheid te hebben genomen van enkele 'mindere' voorgangers hebben zij na een strenge selectie gekozen om Stephan den Ouden de solide bassist van NO EXCUSE te laten zijn en 'last but not least'; Lex Schouten de té gekke drummer!

In tegenstelling tot menig andere coverband heeft NO EXCUSE altijd als doel voor ogen gehouden om niet de inmiddels uitgekauwde covers te spelen, maar om het publiek ook kennis te laten maken met de iets minder bekende diamantjes van onze muziekhelden. Uiteraard spelen zij ook bekende covers, afgemaakt met een heerlijke NO EXCUSE saus, in een bedje van Rock!

Covers van Stevie Ray Vaughan, B.B. King en Gary Moore laten het publiek vermoeden dat reïncarnatie bestáát! Maar ook songs van de (nog) in leven zijnde John Mayer, Robben Ford, The Stones, Red Hot Chili Peppers, U2, Oasis and many more passeren tijdens optredens de revue.

NO EXCUSE maakt zich niet alleen met de unieke & verrassende keus aan covers geliefd, maar zeker ook door de interactie met het publiek tijdens optredens.

Grappig detail is dat de zanger en de lead-gitarist vader en zoon zijn. Het mag dus duidelijk zijn dat de blues & rock er met de paplepel is ingegoten!

Kortom; NO EXCUSE to refuse op je feest, festival, opening of .... crematie!

Login
Bekijk winkelwagen