Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen

Mr&MrsHospes

Placeholder for MRMRS fotoMRMRS foto
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.

Artiestenduo, lovebirds en “heit en mem” MR&MRSHOSPES zijn al jaren on the road om mensen blij te maken met muziek. Hoe? Met de MR&MRS camper, 3 kleine druktemakers en bakken vol passie.

Het begon allemaal in de kroeg, in 2012. Trynn - MRS - zei dat zij en Freerk - MR - over 5 jaar getrouwd zouden zijn. De rest is eigenlijk geschiedenis. Hoe kan het ook anders, wanneer twee enthousiastelingen elkaar ontmoeten en ze beiden muziek blijken te ademen? Eén plus één, is tenslotte twee. Gelukkig maar, want MR&MRS is een package deal.

Nadat ze, inderdaad binnen 5 jaar - lekker Trynn - getrouwd waren, begon de muzikale huwelijksreis langs de Europese kust. Dit werd een (letterlijke en figuurlijke) tour van 4,5 maanden, waarin ze al die tijd leefden van optredens op de mooiste plekken. Eenmaal thuis wisten ze het zeker: wij moéten samen muziek blijven maken. Dit was dan ook het startsein van een periode vol feesten, bruiloften en andere evenementen, waar ze het publiek telkens weer wisten te vermaken, verblijden en/of ontroeren. Een doppio tour en eigen theaterconcert volgde. In 2021 kwam het besluit dat ze full-time - écht full-time - voor de muziek wilden gaan. And so they did.

2022 is voor MR&MRS het jaar van nieuwe avonturen, nieuwe energie, nieuwe concepten en *tromgeroffel* nieuwe liedjes. Nieuwe eigen liedjes, wel te verstaan. De afgelopen maanden zijn ze bezig geweest met het schrijven van nummers, die nu al net zo goed vallen bij de luisteraars als bij het stel zelf. Deze gaan ze dan ook laten horen tijdens de “OFF ROAD” promotour van 25 april tot 29 mei. Geen zorgen. Ze staan daarna ook nog steeds voor jullie klaar met normale boekingen, inclusief de fijnste covers, guilty pleasures en meezingers.

“Here’s a gentle reminder that life has a funny way of working out – and that sometimes, it’s worth taking a risk.”

Login
Bekijk winkelwagen