Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Placeholder for 20201218185318 IMG 2578 02 01 scaled20201218185318 IMG 2578 02 01 scaled

Opgegroeid tussen twee culturen en omringd door muziek, is Luna Keller een singer-songwriter met een uniek perspectief gevoed door haar nieuwsgierigheid en een diepe verbinding met haar emoties door middel van songwriting.

Haar familie verhuisde van Duitsland naar Spanje toen ze nog maar 6 maanden oud was. Als gevolg hiervan groeide ze ver weg van de meeste van haar familie en reisde ze al op jonge leeftijd vaak. Als een constante metgezel op haar reis bleef muziek manieren vinden om haar te fascineren. Beginnend met haar ouders die zongen en gitaar speelden zodat ze in slaap viel en haar meenamen naar concerten en uiteindelijk verliefd werden op songwriting. Hierdoor vond ze een echte verbinding met zichzelf, ze ging zelfs zo ver dat ze haar liedjes 'vrienden' noemde die haar helpen het leven te verwerken.

Met de hulp van haar vader en geweldige muzikanten van over de hele wereld heeft ze die connectie en passie voor muziek nu omgezet in haar levensdoel. Sinds 2017 bracht ze verschillende singles, twee EP's en haar debuutalbum "Prophecies and Silver Linings" (2022) uit. Ze toerde ook uitgebreid door Europa en speelde shows in Zweden, Letland, Engeland, Ierland, Wales, Zwitserland, Nederland en Duitsland.

Haar muziek is een mix van singer-songwriter, folk en pop die vaak de grenzen van die genres verlegt. Sterke boodschappen, eerlijke teksten en emotionele zang bepalen het geluid van Keller.

Haar werk kreeg internationale erkenning: nummers van haar beide EP's werden door het Amerikaanse platenlabel BHW Music gekozen voor twee van hun zomercompilatie-cd's (IMA-genomineerd). Ze was finaliste in de Hollywood Songwriter Contest, halve finaliste in de Music City Songstar Award en werd genomineerd voor de American Songwriter Contest. Haar muziek is gebruikt in nationale advertenties (Starbucks), tv-series (Still Breathing), films (My Southern Family Christmas), honderden YouTube-video's en is te zien geweest op radiostations (Radio Wigwam, BBC CWR, Indie Star Radio...) en muziekblogs (Where the Music Meets, Never Enough Music, Indie Music Center, No Depression...) van over de hele wereld.

In 2022 verhuisde Luna naar Duitsland, waar ze werkt als een fulltime indie-artiest die liveshows speelt, streamt op Twitch, liedjes schrijft en werkt aan haar volgende album dat in de tweede helft van 2023 zal verschijnen.

Thema

Placeholder for 9 i love music9 i love music

I love music

Nu al ontdekken wat volgend jaar op Lowlands te zien is? Voor de echte muziekliefhebbers zijn er…

Locatie & podium

Placeholder for Ramblas logo witRamblas logo wit

Ramblas

Onvergetelijke en ontspannen momenten beleef je tijdens de Vierdaagsefeesten op de Van Schaeck…

Login
Bekijk winkelwagen