Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Kids Mariënburgplein za 15 jul. 13:45 - 15:00

Kidsplein: Het Waterfeest, Voorlezen (3+) & doorlopend leuke dingen doen

Placeholder for Whats App Image2022 05 20at2 32 46 PM Het WaterfeestWhats App Image2022 05 20at2 32 46 PM Het Waterfeest

Vandaag vieren we feest. De Vierdaagsefeesten natuurlijk, maar ook het Waterfeest! Je kunt vanmiddag verhalen luisteren, rainsticks knutselen, stoepkrijten, muziek maken en lekker met water spelen. Vanaf 13.00 uur kun je de hele middag terecht.

Geniet daarnaast samen met je (klein)kind van een lekker relaxmomentje te midden van het feestgedruis. Laat je verrassen door vrolijke, spannende en grappige verhalen en illustraties. Een fijne en gezellige boel! Op dinsdag 18 juli is er een gebarentolk aanwezig.

Bibliotheek Gelderland Zuid, LUX, Regionaal Archief Nijmegen en Huis van de Nijmeegse Geschiedenis heten je tijdens de Vierdaagsefeesten van harte welkom op het Kidsplein (op het Mariënburgplein). Hier kun je wegdromen bij mooie verhalen en creatief aan de slag. Lekker spetteren met water, relaxen in de drukte, vrolijke kinderboekenschrijvers ontmoeten en genieten van een heleboel gezelligheid. Kom je ook?

Op het Kidsplein kun je volop verhalen luisteren, stoepkrijten, een speurtocht doen, dromenslingers maken en met water spelen. Er is van alles te doen voor kinderen vanaf een jaar of twee en hun grote mensen. Elke dag komt er ook een speciale gast!

En, van 15.00 tot 16.00 uur kun je aansluiten bij een workshop muziek maken. Je kunt meedoen met zelfgemaakte instrumenten (zoals rainsticks) of je eigen instrument meenemen. Samen oefenen we dan voor een kort optreden op het podium bij LUX om 16.00 uur!

Het Waterfeest organiseren we in samenwerking met Stichting Het Waterfeest. Stichting het waterfeest brengt op een vrolijke en creatieve manier kinderen in aanraking met belangrijke thema’s die te maken hebben met de toekomst van Nederland.


Thema

Placeholder for ThemakidsThemakids

Kids

Van kinderdisco tot workshop djembe, en van rennen over de stormbaan tot spelen in het…

Locatie & podium

Placeholder for Marienburg logo def 2Marienburg logo def 2

Mariënburgplein

Is de oppas zelf aan het feesten? Geen probleem! Bij Mariënburgplein is er genoeg te doen voor het…

Login
Bekijk winkelwagen